Cele mai citite
 


Buzău: Investiţii în domeniul medical de peste două milioane de lei
marţi, 20 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două pavilioane modernizate destinate pacienţilor cu afecţiuni psihice au fost inaugurate luni la Spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, valoarea lucrărilor fiind de peste două milioane de lei.
Panglica inaugurală a fost tăiată de prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu, şi de managerul spitalului, Dumitru Popescu.
Unul din pavilioane are opt saloane cu două până la opt paturi, fiecare dintre acestea cu televizor, grup sanitar propriu, pentru care pacienţii vor trebui să plătească între 10 şi 40 de lei pe zi.
'Este mulţumitor că în timp de criză se găsesc fonduri pentru investiţii în domeniul medical. Au fost reabilitate două pavilioane dintre care unul pentru pacienţi aşa-zişi de lux, acesta din urmă este un salon foarte bine echipat cu 40 de paturi, iar valoarea investiţiei se ridică al 1,1 milioane de lei. Urmează să se realizeze, în 2012, reabilitarea blocului alimentar la secţia Ojasca şi construirea unui nou pavilion', a declarat luni pentru AGERPRES prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu.
În ultimii doi ani, Spitalul de neuropsihiatrie şi măsuri de siguranţă din Săpoca, cu peste 850 de locuri, a primit de la bugetul de stat circa 8 milioane de lei pentru investiţii în reabilitarea celor patru secţii componente, fiind considerat în acest moment unul dintre cele mai mari de acest gen din ţară.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Investiţii de peste 14 milioane de lei la noua Maternitate Consiliul Judeţean Buzău a alocat suma de 14,1 milioane de lei pentru dotarea cu utilaje tehnologice a noii maternităţi din municipiu, se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al CJ.
Buzău: Noua Maternitate a fost inaugurată a doua oară Noua Maternitate din Buzău, secţie exterioară a Spitalului Judeţean, realizată prin investiţii de peste 20 de milioane de euro, a fost inaugurată joi în prezenţa conducerii CJ şi a consilierilor judeţeni.
Buzău: Secţie de Chirurgie Pediatrică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Secţia de Chirurgie Pediatrică a fost inaugurată luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţia fiind de aproape 300.000 de lei.
Buzău: Investiţii de aproape nouă milioane de euro pentru finalizarea noii Maternităţi Consilierii judeţeni au votat, joi, în şedinţa ordinară, continuarea lucrărilor la noua Maternitate pentru a fi dată în folosinţă în cursul acestui an.
Buzău: Constatări ale comisiei de anchetă în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean În cazul copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, comisia de anchetă a Consiliului Judeţean a constatat "mai multe încălcări ale prevederilor legale" şi a cerut conducerii unităţii spitaliceşti "sancţionarea de urgenţă" a celor implicaţi, "mergând până la desfacerea...