Cele mai citite
 


Fotbal: Gerard Houllier nu va mai antrena probabil niciodată
marţi, 20 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Francezul Gerard Houllier a declarat luni că, probabil, nu va mai antrena niciodată, după ce, în sezonul trecut, când conducea echipa engleză Aston Villa, a fost victima unei probleme cardiace.
''Trebuie să admit faptul că, probabil, nu voi mai redeveni antrenor'', a spus fostul selecţioner al echipei Franţei la postul englez de radio TalkSport.
Houllier (64 ani) a stat o săptămână în spital în luna aprilie după ce a acuzat dureri toracice şi a fost nevoit să renunţe la funcţia de manager la Aston Villa. El fusese deja operat pe inimă în 2001, pe când antrena pe Liverpool.
''M-am refăcut în proporţie de 85 la sută. Mai am încă nevoie de circa două luni'', a spus el, explicând că problema sa la aortă este de origine genetică.
''Dar, bineînţeles, profesia pe care o făceam nu era cea mai bună pentru sănătatea mea'', a adăugat el. AGERPRES (Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Gerard Houllier pleacă de la Aston Villa Gerard Houllier, victima unor probleme cardiace în luna aprilie, va părăsi funcţia de manager al clubului Aston Villa cu efect imediat, a anunţat gruparea engleză de fotbal clasată pe locul 9 în Premier League.
Manager IC Fundeni: Starea copilului din Constanţa lovit de o poartă de fotbal este stabilă, dar critică Starea copilului adus de la Constanţa, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el, este stabilă dar rămâne critică, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.
Fotbal: Un virus, la originea maladiei cardiace a lui Wellens Specialistul belgian de ciclocros Bart Wellens, spitalizat de sâmbătă din cauza unor probleme cardiace, este în afara pericolului, medicii depistând virusul aflat la originea bolii, a anunţat echipa Telenet.
Fotbal: Evoluţia stării de sănătate a lui Mircea Lucescu este bună Evoluţia stării de sănătate a antrenorului de fotbal Mircea Lucescu, internat vinerea trecută în urma unui accident rutier, este bună, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu.
Fotbal: Nicolae Badea - Sper că Dinu va fi din nou alături de echipă la finalul lunii august Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca la finalul lunii august Cornel Dinu, administratorul delegat al grupării, să fie din nou alături de echipă, după o intervenţie chirurgicală la...
Un jucător de fotbal american din doi a suferit comoţii cerebrale (studiu) Aproximativ 43 la sută dintre jucătorii Ligii naţionale de fotbal american (NFL) retraşi din activitate prezintă semne de comoţii cerebrale, dezvăluie un studiu publicat luni şi care sporeşte temerile legate şocurile violente la care sunt supuşi practicanţii acestui sport rege în Statele Unite.