Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Nu am înţeles niciodată că PC nu e alături de mine; Piedone contracandidat m-ar onora
marţi, 20 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni că o eventuală candidatură a lui Cristian Popescu Piedone (edilul sectorului 4) la Primăria Bucureştiului l-ar onora şi că nu a înţeles nicio clipă că PC nu se află alături de el.
"Nu am înţeles nicio clipă că PC nu e alături de mine. Dar, sigur că fiecare, şi acolo, partidul e făcut din oameni, au părerile lor, nu am căutat să lămuresc pe nimeni. Nu am cunoştinţă de acest lucru, că se împotrivesc şi pe mine, în general, nu mă mai deranjează nimic", a afirmat Oprescu.
Întrebat dacă va fi Cristian Popescu Piedone contracandidatul său la Primăria Capitalei, Oprescu a afirmat: "Nu ştiu. M-ar onora, în orice caz".
În ceea ce priveşte o eventuală revenire a sa în PSD, Oprescu a precizat că a făcut parte din acest partid timp de 17 ani, însă, deşi opţiunea sa este de stânga, acest lucru nu înseamnă că se va mai înscrie vreodată în acest partid.
"Profesia mea este de medic. Am operat şi de ăia cu pijamale de mătase şi cu pijamale date de spital. Opţiunea mea e de stânga, social-democrată, am afirmat întotdeauna, dar asta nu înseamnă vreodată că Oprescu se va mai înscrie în acest partid", a afirmat Oprescu. AGERPRES / (A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...
Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală"...
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Mihaela Popa: Doctorul Raed Arafat poate fi contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei Senatorul Mihaela Popa, vicepreşedinte al PDL, apreciează, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că "fenomenul Arafat" arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti şi că notorietatea dr. Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, "poate chiar...
Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".