Cele mai citite
 


Vola.ro estimează tranzacţii de peste 3,3 milioane euro până la finele anului prin intermediul mobilPay
marţi, 20 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vola.ro, cea mai mare agenţie de online travel din România a estimează că, până la finele acestui an, va procesa prin intermediul serviciului mobilPay peste 12.000 de tranzacţii cu cardul, în valoare de circa 3,3 milioane euro, potrivit datelor companiei publicate luni.
Serviciul de plăţi online mobilPay a devenit, recent, procesatorul de plăţi electronice al agenţiei Vola, specializată în vânzarea online a biletelor de avion.
Conform sursei citate, în acest an prin intermediul Vola.ro sunt estimate 12.000 de tranzacţii cu cardul pentru achiziţia de bilete de avion, asigurări medicale de călătorie sau rezervări la hoteluri din întreaga lume, în valoare medie totală de peste 3,3 milioane de euro.
Vola.ro este cea mai mare agenţie de online travel din România, cu o cifră de afaceri în primul semestru al acestui an de peste 6,6 milioane euro, fiind, totodată, şi liderul pieţei pe segmentul biletelor de avion online.
În prima jumătate a acestui an pe acest portal au fost înregistrate peste 5.500 de tranzacţii online cu cardul, faţă de 2.300 de plăţi pe toată perioada lui 2010.
Pentru a doua parte a anului, reprezentanţii Vola estimează o creştere de aproape 20% a numărului de tranzacţii faţă de primele şase luni, astfel încât, la finalul lui 2011, să fie înregistrate peste 12.000 de plăţi online.
Valoarea medie a unei tranzacţii se ridică la aproximativ 280 de euro, aşa încât valoarea totală a plăţilor cu cardul estimată pentru acest an depăşeşte 3,3 milioane euro.
Pentru acest an, compania Netopia Sistem, deţinătoare sistemului de plăţi mobilPay, estimează că va procesa prin acest serviciu peste 1,5 milioane de tranzacţii online cu cardul, echivalentul unei cote de piaţă de 40%, în condiţiile în care volumul total se va ridica la peste 3,6 milioane de plăţi.
Lansat în 2006, serviciul de plăţi prin telefon mobilPay.ro a înregistrat o dublare anuală a numărului de tranzacţii procesate, ajungând la o cotă de piaţă de 80% în 2010.
La finele anului trecut, mobilPay.ro a fost extins şi în zona plăţilor online prin card bancar.AGERPRES/ (AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Uniqa Asigurări a lansat un serviciu special pentru clienţii care achiziţionează asigurarea de călătorie online, Uniqa Asigurări a lansat un serviciu special pentru clienţii care achiziţionează asigurarea de călătorie online, pe perioada vacanţei, clientul beneficiind şi de asigurarea lucrurilor de acasă, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.
Portal dedicat femeilor din sistemul sanitar, lansat miercuri Portalul www.promovareata.ro, un site care se adresează femeilor din domeniul sanitar, a fost lansat miercuri.
Îngrijirea paliativă prin medicul de familie- o soluție testată de HOSPICE Casa Speranței, cu sprijin elvețian, poate duce la degrevarea îngrijirii spitalicești și o calitate mai bună a vieții pentru bolnavii cu cancer din România La finalul unui proiect-pilot cu finanțare din partea Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, cu o durata de trei ani de zile, în care au fost instruiți 168 de medici, dintre care 26 au acordat îngrijiri paliative de bază unui număr de 125 de bolnavi cu cancer din patru județe, HOSPICE...
MedLife: Numai 1-2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă asigurări private de sănătate Cel mult 2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă, în prezent, asigurări private de sănătate, acest nivel fiind cel mai mic din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Mihai Marcu, preşedintele companiei MedLife.
Medicii de familie discută online cu părinţii despre vaccinare medicii de familie lansează o provocare tuturor părinţilor din România oferindu-le posibilitatea să discute online pe platforma Edumedical.ro cu specialişti în vaccinologie, în cadrul Săptămânii Internaţionale a vaccinării, organizată la nivel naţional de Societatea Naţională de medicină Familiei (SNMF)...
Piaţa online a medicamentelor de uz uman este interzisă în România, dar există, afirmă experţii în proprietate intelectuală Comercializarea pe internet a medicamentelor de uz uman este interzisă de legislaţia românească în vigoare, iar faptul că o astfel de piaţă funcţionează online este nu numai o ilegalitate, ci şi o ameninţare la adresa sănătăţii oamenilor, a declarat marţi, pentru AGERPRES, consilierul de proprietate...