Cele mai citite
 


Braşov: Spitalul din Codlea s-ar putea redeschide săptămâna viitoare
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul din Codlea, închis de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, s-ar putea redeschide săptămâna viitoare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr. Alexandru Bălescu.
"Sunt şanse de finanţare după discuţiile avute luni, la Ministerul Sănătăţii. S-au făcut propuneri pentru eficientizarea spitalului, care va avea un profil adecvat zonei, după care va primi clasificarea. S-a format o comisie din reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Finanţe, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, parlamentari de Braşov, fosta directoare a spitalului. Până săptămâna viitoare, când ne vom întâlni din nou la Ministerul Sănătăţii, se vor pune la punct o serie de lucruri şi cred că vom putea redeschide spitalul", a spus dr. Alexandru Bălescu.
Referitor la spitalul din oraşul Victoria, închis la aceeaşi dată, şeful Direcţiei de Sănătate Publică a spus că a propus Ministerului Sănătăţii înfiinţarea în cadrul spitalului a unui punct de lucru a UPU, deservit de Braşov, iar restul activităţilor medicale ale spitalului să se desfăşoare în sistem privat după ce o firmă de profil din Sibiu a preluat spitalul.
Cât priveşte spitalul din Săcele, cel de-al treilea din judeţ închis de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, acesta rămâne în continuare închis, a precizat şeful DSP Braşov.AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.
Cătălin Şeitan(CJAS Braşov): Noul contract cadru pentru furnizarea serviciilor medicale, centrat pe nevoile asiguraţilor Un număr de 695 din 702 de furnizori de servicii medicale aflaţi în relaţii contractuale până la 1 iulie cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Braşov au semnat actele adiţionale privind furnizarea respectivelor servicii, urmând să parafeze în luna în curs noul contract cadru, a informat luni...
Braşov: Aceeaşi situaţie, deocamdată, pentru spitalele închise Spitalele municipale din Săcele şi Codlea şi Spitalul orăşenesc din Victoria, închise de Ministerul Sănătăţii de la 1 aprilie, rămân deocamdată în aceeaşi situaţie, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr. Alexandru Bălescu.
Braşov: SCJU a fost inclus în subprogramul Ministerului Sănătăţii de reconstrucţie mamară după mastectomie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, a fost inclus, alături de alte spitale din nouă centre universitare, în subprogramul din cadrul Programului naţional de oncologie care priveşte reconstrucţia mamară după mastectomie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul sub...
Braşov: Finanţarea spitalelor se va face preponderent de la Casa de Asigurări de Sănătate Finanţarea spitalelor după descentralizare se va face de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care este principala sursă de finanţare a spitalelor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Adina Geană de la Direcţia Generală Management din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a participat...