Cele mai citite
 


Buzău: Două eleve de opt ani, rănite în curtea şcolii
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Una dintre cele două eleve rănite marţi dimineaţa în curtea şcolii din localitatea Cernăteşti, aflată în comă indusă la Spitalul Judeţean Buzău, va fi transferată cu un elicopter SMURD la o clinică din Capitală.
"Ambele paciente au fost cooperante în momentul în care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe. Una dintre ele are o fractură de gambă, iar cealaltă fractură craniană şi toraco-abdominală. Amândouă au fost evaluate medical, au fost trimise la tomograf, iar medicii au decis trimiterea elevei cu multiple traumatisme la un spital din Capitală", a declarat, pentru AGERPRES, Luminiţa Turcu, asistent-şef la UPU Buzău.
Două eleve de 8 ani, din localitatea buzoiană Cernăteşti, au ajuns marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce o stivă de lemne s-a răsturnat peste ele în timp ce se jucau în curtea şcolii.
"Din primele cercetări a rezultat că fetele se jucau în curtea şcolii în apropierea unei grămezi de lemne, iar la un moment dat au fost prinse de câteva lemne care s-au desprins din grămadă. Minorele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău", a precizat, pentru AGERPRES, comisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
La rândul său, şeful ISJ, Florina Stoian, a anunţat că a fost demarată o anchetă.
"Din primele informaţii rezultă că elevii se aflau la ora de sport şi se pare că profesorul a întârziat, în vreme ce copiii se jucau nesupravegheaţi", a afirmat, pentru AGERPRES, şeful ISJ Buzău. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Buzău: Patru medici de Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au dat demisia Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău şi-au dat miercuri demisia.
Buzău: Tatăl unei eleve decedată la Spitalul Judeţean, în greva foamei în faţa unităţii medicale Tatăl elevei Florentina Diana Radu, o elevă premiantă din Buzău care a murit în urmă cu o lună din cauza unui anevrism cerebral, protestează la Spitalul Judeţean Buzău.
Buzău:Minora accidentată pe trecerea de pietoni, transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni Minora în vârstă de 16 ani, lovită vineri, de un autoturism, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la şcoală, se află în stare critică şi a fost transferată cu un elicopter elicopter SMRD la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru AGERPRES directorul de îngrijiri medicale al Spitalului...
Buzău: Un fost lider sindical Sanitas, concediat de conducerea Spitalului Judeţean Corina Donescu, asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), fost vice-lider Sanitas Buzău, implicată în scandalul creditelor de consum contractate în numele unor pacienţi, a fost concediată joi de conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.