Cele mai citite
 


Constanţa: Pasageri răniţi în urma unor incidente în care au fost implicate două autobuze ale RATC
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase pasageri şi o controloare a Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanţa au ajuns la spitalul judeţean, în urma a două incidente petrecute marţi, când şoferii a două autobuze ale RATC au frânat brusc pentru a evita producerea unor accidente rutiere.
Şeful Corpului de Control din cadrul RATC Constanţa, Cornel Marin, a declarat, pentru AGERPRES, că din primele investigaţii medicale efectuate a reieşit că două dintre victimele transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) au suferit luxaţie la mână şi, respectiv, fractură la umăr.
Potrivit reprezentantului RATC, cele două incidente s-au petrecut pe bulevardele Alexandru Lăpuşneanu şi Ferdinand, şoferii regiei frânând brusc mijloacele de transport în comun pentru a nu intra în autovehiculele din faţă care, la rândul lor, au efectuat diferite manevre bruşte.
Seria incidentelor în care au fost implicate autobuze ale RATC a continuat, marţi dimineaţă, un al treilea mijloc de transport în comun fiind implicat într-o tamponare.
În timp ce autobuzul respectiv era oprit într-o staţie RATC de pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar în spatele lui staţionase un autoturism de mici dimensiuni, în maşină a intrat un TIR.
''Şoferului TIR-ului a spus că nu a văzut maşina din spatele autobuzului şi a intrat în ea, autovehiculul intrând apoi în autobuz. Şoferiţa autoturismului s-a ales mai mult cu sperietura'', a afirmat reprezentantul RATC.
În toate cele trei cazuri au fost demarate cercetări de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015 (cronologie) Şase persoane au fost rănite după ce un autocar de călători s-a răsturnat , la 22 noiembrie 2015, în apropierea oraşului Băile Herculane, pe DE 70. Traficul rutier a fost blocat în perimetrul afectat al DE 70.
Accidente rutiere în străinătate în care au fost implicaţi cetăţeni români (cronologie) La 3 mai 2015, 11 persoane au fost rănite, 3 dintre ele în stare gravă, în urma răsturnării unui autocar pe o şosea din apropierea localităţii Reuth din sudul Germaniei. Autocarul aparţinea unei firme de transport înregistrate în România. Printre ceilalţi 8 răniţi se numără şi 2 copii, de opt şi, respectiv...
Constanţa: Investigaţii medicale gratuite la Eforie pentru diagnosticarea cancerului de sân şi col uterin Fundaţia Renaşterea oferă gratuit teste pentru diagnosticarea cancerului de sân şi a celui de col uterin tuturor femeilor din Eforie şi din localităţile limitrofe, precum şi celor care-şi petrec vacanţa pe litoral, în luna august.
Constanţa: Doar una dintre persoanele rănite în urma coliziunii dintre un autobuz şi o autoutilitară a fost spitalizată Constanţa, 2 mar /Agerpres/ - Numai unul dintre cei şapte răniţi transportaţi la spital, marţi seară, în urma unui accident rutier petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Constanţa, când un autobuz a intrat în coliziune cu o autoutilitară, a rămas internat şi este în afara oricărui pericol.