Cele mai citite
 


Federaţia TESA doreşte un consilier special ministerial pentru relaţia cu sindicatele
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia TESA a anunţat marţi, într-un comunicat, că îi solicită ministrului Sănătăţii numirea unui consilier special pentru relaţia cu sindicatele, care să se ocupe exclusiv de relaţia cu federaţiile sindicale din sistemul sanitar.
'Constatăm, din păcate, că şi în cazul noului ministru al Sănătăţii, dr. Ladislau Ritli, problemele cronice de care suferă Ministerul Sănătăţii la capitolele comunicare şi relaţia cu sindicatele se manifestă la acelaşi nivel foarte deranjant. Nu putem să înţelegem de ce actualul ministru al Sănătăţii nu este în stare să răspundă nici măcar în mod formal primelor noastre solicitări. Nu mai putem aştepta cu lunile pentru ca fiecare nou ministru să observe în sfârşit că există şi sindicate în sistemul sanitar. Nu ne îndoim de profesionalismul doctorului Ladislau Ritli în domeniul medical, dar - ca ministru - trebuie să înţeleagă că este strict necesar să organizeze departamentul de comunicare, la capitolul relaţia cu sindicatele', a precizat prof. Augustin Chifor, preşedintele Federaţiei TESA, în comunicatul citat.AGERPRES/(AS-Magdalena Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: Ordinul care reglementează timpul de lucru şi gărzile va fi transmis într-o nouă formă sindicatelor Ministerul Sănătăţii va transmite sindicatelor din sistemul sanitar o nouă formă a Ordinului de Ministru 870, care reglementează timpul de lucru şi gărzile, a anunţat joi seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după întâlnirea cu ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice...
Comunicat de presă - Federaţia TESA din Sănătate COMUNICAT: REZULTATELE INTALNIRII FEDERATIA TESA - MINISTRUL ATTILA CSEKE din 10 martie 2010
MS: Vor continua discuţiile cu toţi reprezentanţii sindicali în privinţa gărzilor suplimentare Ministerul Sănătăţii anunţă că vor continua discuţiile cu toţi reprezentanţii sindicali în privinţa gărzile suplimentare, precizând că ameliorările din sistemul sanitar nu aparţin nici miniştrilor, nici sindicatelor, ci tuturor medicilor şi pacienţilor.
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.