Cele mai citite
 


Fotbal: Pandurii - Cosmin Băcilă, operat cu succes, ar putea reveni pe gazon în retur
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cosmin Băcilă, jucătorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, care a suferit duminică o dublă fractură de tibie şi peroneu după o intrare dură a stelistului Gardoş, a fost operat cu succes şi ar putea reveni pe gazon în returul actualei ediţii din Liga I, a anunţat conducerea clubului gorjean.
"Operaţia a reuşit, cred că Băcilă va reveni pe teren în retur", a declarat marţi preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu. Acesta să afla la Bucureşti, unde s-a ocupat de demersurile necesare pentru programarea la operaţie a jucătorului.
"Cosmin Băcilă a intrat la ora 11,00 în operaţie şi totul este bine. Am discutat cu ortopedul Horia Orban şi urmează să ne vedem la spital pentru a discuta mai multe despre operaţie şi recuperare. Operaţia a reuşit şi sper ca totul să decurgă normal cu recuperarea jucătorului de acum înainte. Vom afla mai multe despre perioada de recuperare de la medicul care a făcut operaţia", a precizat preşedintele executiv de la Pandurii. Acesta a discutat şi cu Băcilă şi spune că jucătorul are un moral bun: "Am discutat cu Băcilă înainte de operaţie, l-am încurajat, este conştient că trebuie să se facă bine cât mai repede. Are un moral bun şi a primit multe mesaje de la colegi şi prieteni, staff şi conducere şi are un moral foarte bun. Noi sperăm să nu fie afectat de această perioadă cât o să stea la recuperare".
Preşedintele Eugen Pârvulescu este optimist şi consideră, după discuţiile cu medicii, că Băcilă va reveni în şase luni pe teren: "Am discutat cu medicul şi, după ceea ce spune, e posibil ca Băcilă să revină în şase luni pe teren. Asta ne şi dorim să-l avem cât mai repede la echipă şi eu personal cred că Băcilă va reveni pe teren în retur şi va juca din nou pentru Pandurii. Sunt ferm convins că aşa va fi pentru că este un băiat ambiţios şi l-am dus şi la un medic competent, domnul Orban este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti ortopezi din România, a adăugat conducătorul Pandurilor.
AGERPRES (AS/Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Fotbal: Cosmin Băcilă a fost operat şi începe recuperarea funcţională de miercuri Fotbalistul Cosmin Băcilă, de la echipa Pandurii Târgu Jiu, care a fost operat marţi la Clinica de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias", va începe recuperarea funcţională chiar de miercuri pentru menţinerea tonusului muscular, proces care va continua şase săptămâni asociat cu kinetoterapie...
Fotbal: Andrei Cristea, dublă fractură de pomete Atacantul dinamovist Andrei Cristea a suferit o dublă fractură de pomete, duminică seara, în meciul cu Universitatea Craiova (2-2), din etapa a 15-a a Ligii I Bergenbier la fotbal, anunţă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Fotbal: Galamaz are fractură de os zigomatic şi va lipsi cel puţin 45 de zile Fundaşul George Galamaz are fractură de os zigomatic, după ce a fost lovit duminică seara de un suporter al formaţiei Petrolul Ploieşti, şi va fi indisponibil timp de cel puţin 45 de zile, anunţă clubul de fotbal Steaua pe site-ul său oficial, citat de Agerpres.
Fotbal: Ben Arfa se recuperează la Clairefontaine Atacantul internaţional francez Hatem Ben Arfa, grav accidentat în luna octombrie într-un meci susţinut cu Newcastle, urmează un program de recuperare la centrul medical de la Clairefontaine (centrul de antrenament al echipei Franţei), a anunţat marţi Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).
Fotbal: ''L-am operat pe Andrei. Totul a decurs bine'', a declarat prof.univ.dr. Alexandru Bucur Bucureşti, 16 nov /Agerpres/ - Atacantul dinamovist Andrei Cristea a fost supus marţi dimineaţă unei intervenţii chirurgicale la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din Bucureşti, iar după intervenţie, prof. univ. dr. Alexandru Bucur a transmis clubului Dinamo că Andrei Cristea ar putea fi externat...