Cele mai citite
 


Franţa: Danielle Mitterrand spitalizată după o 'insuficienţă respiratorie'
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Danielle Mitterrand, văduva fostului preşedinte francez François Mitterrand, 'este internată în spital de la sfârşitul săptămânii trecute' la Paris, 'în urma unei insuficienţe respiratorii', a anunţat marţi fundaţia France Libertes al cărei preşedinte este, informează AFP.
'Se simte mai bine. Starea ei s-a stabilizat. Sperăm că va ieşi cât mai curând' din spital, a declarat un purtător de cuvânt al asociaţiei, Sophie Nunziati.

Danielle Mitterrand, care va împlini 87 ani, urmează să susţină o conferinţă de presă miercuri, la Paris, cu ocazia împliniri a 25 de ani de la înfiinţarea asociaţiei pe care o conduce.

Soţia lui François Mitterrand /preşedinte al Franţei între anii 1981-1995/, Danielle Mitterrand a înfiinţat în 1986 France Libertes, o organizaţie pentru apărarea drepturilor omului, care s-a angajat în special în apărarea dreptului minorilor la autodeterminare şi în favoarea accesului la apă.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Franţa: Chirac nu suferă de Alzheimer şi se va prezenta la proces (Bernadette Chirac) Soţia lui Jacques Chirac, Bernadette Chirac, a dorit luni să curme zvonurile privind problemele de sănătate ale fostului preşedinte francez, afirmând că acesta nu suferă de maladia Alzheimer şi că se va prezenta la procesul care va începe în martie împotriva sa, transmite AFP.
Franţa: Procesul lui Chirac, sub semnul întrebării din cauza maladiei Alzheimer? Fostul preşedinte francez Jacques Chirac, în vârstă de 78 de ani, ar putea fi atins de maladia Alzheimer, ceea ce ar pune sub semnul întrebării capacitatea sa de a compărea în procesul de corupţie intentat împotriva sa şi care va începe în luna martie, scrie cotidianul The Independent de luni, făcând...
Fibroza chistică este rezolvată în Franţa cu ajutorul unei noi tehnici de reabilitare a grefoanelor pulmonare Medicii francezi au reuşit să crească numărul grefelor pulmonare reabilitând grefoanele care nu dovedesc calităţile necesare pentru a fi transplantate din primul moment, în special pentru pacienţii care suferă de fibroză chistică, informează publicaţia electronică franceză pourquoidocteur.fr.
Franţa: penuria de medici se agravează Paris, 21 sep /Agerpres/- Sindicatul medicilor şcolari şi universitari din Franţa a anunţat marţi că se constată o agravare a penuriei de medici în numeroase departamente, potrivit unui articol din cotidianul Le Figaro.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...
Buşoi: Dacă România nu plăteşte datoriile, există riscul ca pacienţii români să fie refuzaţi în străinătate Candidatul PNL la Parlamentul European, Cristian Buşoi, fostul preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că dacă România nu îşi va plăti datoriile pentru serviciile medicale trasfrontaliere, există riscul ca pacienţii români...