Cele mai citite
 


Giurgiu: Linie de gardă în radiologie înfiinţată la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu sprijinul CJ
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea radiologie şi imagistică medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale oferite populaţiei judeţului Giurgiu, cât şi pentru menţinerea spitalului în categoria a III-a.
"În cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, nu a funcţionat până acum o linie de gardă în acest domeniu din cauza lipsei de medici specialişti, dar odată cu asigurarea unui aparat RMN şi a unui computer tomograf, precum şi a faptului că au fost găsiţi trei medici specialişti dispuşi să asigure această linie de gardă. Am propus astăzi spre aprobare înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea radiologie şi imagistică medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu', a declarat marţi, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.
Consilierii judeţeni au fost de acord cu înfiinţarea acestei linii de gardă pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale pentru populaţia judeţului şi a eliminării deplasării pacienţilor care au nevoie de astfel de servicii medicale către spitalele din capitală, dar şi pentru îndeplinirea planului de conformare asumat de CJ şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea menţinerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în categoria a treia.AGERPRES/(AS - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Un nou computer tomograf la Spitalul Clinic Judeţean Pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu beneficiază de posibilitatea efectuării unor investigaţii medicale complexe cu ajutorul noului computer tomograf din dotarea Laboratorului Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală, conform unui comunicat remis marţi AGERPRES.
Bacău: A fost inaugurat noul computer tomograf al Spitalului judeţean de urgenţă Un computer tomograf a fost pus în funcţiune, miercuri seara, la Spitalului Judeţean de Urgenţă/SJU/ Bacău.
Giurgiu: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă cere sprijinul CJ pentru remedierea situaţiei din instituţie Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre, a prezentat un raport Consiliului Judeţean, cerând sprijinul instituţiei pentru remedierea neajunsurilor existente în această unitate medicală.
Investigaţii în premieră naţională la Clinica de Radiologie şi Imagistică Medicală Târgu Mureş Şeful Clinicii de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor Mircea Buruian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la centrul medical vor fi realizate în curând investigaţii în premieră naţională, după ce a fost dotat cu cel mai...
Bihor: Raed Arafat a inaugurat primul aparat RMN al Spitalului Judeţean Secretarul de stat dr. Raed Arafat a inaugurat vineri trei investiţii majore făcute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, constând în achiziţia unui aparat RMN performant, cu investiţie de la Ministerul Sănătăţii de un milion de euro, a unui aparat Roentgen pentru urgenţe, finanţat de Primăria...
Conducerea CJ Giurgiu este îngrijorată de funcţionarea Spitalului Judeţean de Urgenţă în acest an Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, este îngrijorat cu privire la funcţionarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în acest an după ce a fost din nou redus numărul de paturi şi implicit finanţarea va fi mai redusă.