Cele mai citite
 


Gorj: Anchetă în cazul unui elev care a ajuns la spital în urma unei altercaţii
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elev al Liceului Forestier din municipiul Târgu-Jiu a ajuns, marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Judeţean după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un coleg.
La un moment dat, elevul s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit la cap. Potrivit medicilor de la UPU, băiatul a ajuns la spital cu răni la cap, dar starea sa este bună, fiind în afara oricărui pericol.
"Băiatul a ajuns la noi cu traumatism cranian, dar starea sa este bună, nu necesită internare. I-am acordat îngrijirile necesare", a precizat medicul UPU, Liliana Puiu Crăciun.
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au deschis o anchetă, în acest sens fiind trimisă o comisie la unitatea de învăţământ pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
Potrivit acestora, din primele informaţii primite de la conducerea liceului şi comisia care s-a deplasat la unitatea şcolară, cei doi elevi, foşti colegi de clasă până anul trecut, au avut o altercaţie pe terenul de sport, cel rănit dezechilibrându-se şi, în cădere, zgâriindu-se de sârma gardului care înconjoară terenul de sport.
"Incidentul nu e de mare amploare. Un apel neinspirat la 112 a produs o astfel de mediatizare. După terminarea orei de sport, cei doi elevi, foşti colegi de clasă până anul trecut, presupusul agresor rămânând repetent, au început să se certe, cel rănit a fugit şi s-a zgâriat în sârma care înconjoară terenul de sport. A început să îi curgă sânge şi o profesoară a sunat la 112. Elevul a fost dus la spital, poate să plece în orice moment, dar directorul liceului a discutat cu cei de la spital să îl mai ţină câteva ore, pentru orice eventualitate. Nu avem nicio dovadă că ar fi vorba despre o taxă de protecţie sau bani de ţigări, aşa cum se vehiculează", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şcolar adjunct, Gheorghe Mitescu.
Şi poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Fetiţă de şase ani, moartă la Unitatea de Primiri Urgenţe O fetiţă în vârstă de şase ani a decedat, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute.
Gorj: Fetiţa care a decedat la UPU a suferit un infract extins Fetiţa de şase ani, care, din cauza unei colici abdominale, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, a decedat în urma unui infarct extins, ca urmare a faptului că suferea de sindromul Down.
Gorj: O infirmieră riscă să-şi piardă slujba, după ce a venit la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice O infirmieră în vârstă de 45 de ani, angajată a Secţiei Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, ar putea fi demisă din funcţie, după ce a venit la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Maria...
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.