Cele mai citite
 


Vrancea: Peste 30 de şcoli, fără autorizaţie sanitară
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O unitate de învăţământ din Vrancea a primit o amendă de 800 de lei în urma controalelor derulate de inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea în primele săptămâni din septembrie.
Inspectorii DSP au constatat că 31 din cele 65 de unităţi controlate nu aveau autorizaţii sanitare.
Majoritatea problemelor au fost găsite în mediul rural, unde foarte multe unităţi de învăţământ au grupuri sanitare exterioare, neracordate la apă curentă, motiv pentru care nu au primit autorizaţie sanitară.
Ca urmare a neregulilor găsite, inspectorii DSP au aplicat 22 de avertismente. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: O treime dintre şcoli nu au autorizaţie sanitară de funcţionare Un număr de 147 de şcoli dintre cele 447 din judeţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare, a anunţat, joi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Cluj: Peste o sută de şcoli, grădiniţe şi licee, fără autorizaţie sanitară înainte de începerea noului an şcolar Peste 100 de unităţi de educaţie, din 671 câte există în judeţul Cluj, nu au primit autorizaţie sanitară de funcţionare, cu două săptămâni înainte de începerea şcolii, din cauza degradării clădirilor sau a condiţiilor deficitare.
Neamţ: Zeci de şcoli, fără autorizaţii sanitare şi de securitate la incendiu Zece la sută din şcolile din judeţul Neamţ nu au autorizaţii sanitare de funcţionare sau de securitate la incendiu, potrivit unei situaţii ce a fost prezentată, marţi, în Colegiul Prefectural, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Olt: Peste 20% dintre şcolile şi grădiniţele din judeţ nu îndeplinesc condiţiile pentru autorizarea sanitară Peste 20% din şcolile şi grădiniţele din Olt vor funcţiona fără autorizaţie sanitară, potrivit unui raport al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din judeţ dat publicităţii marţi, în care se menţionează că 62 astfel de unităţi nu au sursă de apă potabilă.
Caraş-Severin: Aproape 60 de unităţi de învăţământ, fără autorizaţii sanitare Aproape 60 de unităţi de învăţământ din judeţul Caraş-Severin vor începe şi în acest an şcoala fără a deţine autorizaţii sanitare de funcţionare.
Timiş: Şcoli fără autorizaţie sanitară, în mediul rural Aproximativ 50 de şcoli din Timiş, preponderent din mediul rural, îşi vor începe activitatea fără autorizaţie sanitară, cele mai multe deficienţe fiind la grupurile sanitare.