Cele mai citite
 


CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana
miercuri, 21 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Afectiunile inimii
 

 

Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiogramă cu interpretare, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), analize de laborator, raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare şi recomandări medic cardiolog.

 

 

 
 
 
„Afecţiunile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial cu precădere în ţările dezvoltate, din păcate România având una dintre cele mai mari incidenţe la nivel european, majoritatea deceselor în ţara noastră fiind cauzate direct sau indirect de boli cardiovasculare. De aceea, diagnosticul precoce ajută nu doar la îmbunătăţirea stării de sănătate, dar şi la creşterea speranţei de viaţă a pacienţilor”, declară Dr. Virgil Petrescu, Medic Primar Cardiologie, Doctor în Ştiinţe Medicale, Centrul Medical Medsana.
 
 
 
 
 
 
„Stresul, alimentaţia dezechilibrată şi stilul de viaţă dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afecţiunilor cardiovasculare, pe lângă cei genetici. Este important să ne evaluăm periodic starea de sănătate, să ne modificăm stilul de viaţă, să alegem echilibrul şi moderaţia în alimentaţie, să facem mişcare în mod regulat pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii noastre”, declară Dr. Camelia Teleianu, Medic Primar Cardiologie, Doctor în Ştiinţe Medicale, Centrul Medical Medsana.
 
 
 
 
 
 
În plus, pacienţii care, după evaluarea CardioCare vor efectua investigaţii suplimentare recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia şi de o reducere de 10% faţă de preţurile de listă. Serviciile incluse în pachetul CardioCare reprezintă o reducere de peste 30% faţă de preţurile de listă.
 
Acest nou pachet de servicii face parte din componenta de prevenţie a unor afecţiuni precum cancerul de sân şi de col (LadyCare şi LadyCare+), diabetul şi obezitatea (NutriCare), componentă lansată în acest an de către Centrul Medical Medsana.
 
Mai multe informaţii despre pachetul CardioCare sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro
 
Despre Medsana
Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primaverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofeăa rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bolile cardiovasculare, principala cauză de morbiditate şi mortalitate Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de morbiditate şi mortalitate în România şi în Europa, a declarat dr. Camelia Diaconu, joi, cu ocazia lansării campaniei 'O inimă sănătoasă iubeşte mai mult'.
Cum putem evita un atac de cord sau un accident vascular cerebral? Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca mai mult de 17.3 milioane de oameni de pe glob au murit în anul 2008 de boli cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord sau accidentul vascular cerebral. Contrar credintei populare, patru din cinci dintre aceste decese au avut loc în ţările mici şi cu...
Centrofarm oferă clienţilor săi testări gratuite EKG, în cadrul campaniei de prevenire a bolilor cardiovasculare Din 20 ianuarie şi până în 30 martie, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 11 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de consultaţii medicale...
Comunicat de presă - Comisia consultativă de Chirurgie Cardiovasculară şi Cardiologie din cadrul MS www.bolicardiovasculare.ro, primul site care îşi propune o abordare internaţională a problematicii afecţiunilor cardiace şi vasculare atât pentru personalul medical, autorităţi cât şi pentru pacienţi a fost lansat la Bucureşti
Luna septembrie este Luna Inimii Luna septembrie este Luna Inimii şi peste tot în lume sunt organizate evenimente cu scopul de a atrage atenţia şi de a-i convinge pe oameni să ia măsuri pentru a se proteja de afecţiunile cardiovasculare.
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.