Cele mai citite
 


Administratorul unei societăţi, arestat pentru plata unor medicamente cu cecuri fără acoperire
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administratorul şi asociatul unic al SC Sanomed Team 2007 SRL, Sorin Marcel Iovanov, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, de Tribunalul Bucureşti, după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au reţinut, sub acuzaţia de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, informează un comunicat al DNA remis, miercuri, AGERPRES.
Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2008 - iunie 2009, inculpatul Sorin Marcel Iovanov, în calitate de asociat şi administrator al SC Sanomed Team 2007 SRL, a achiziţionat de la mai multe firme medicamente în valoare de 11.109.377,154 lei, pentru plata cărora a emis 26 de file CEC şi 21 de bilete la ordin.
"Pentru a câştiga încrederea furnizorilor de medicamente, anterior, inculpatul achiziţionase cantităţi mai mici pe care le-a achitat integral. Iovanov Sorin Marcel a revândut medicamentele către alte firme şi, după ce cumpărătorii achitau marfa, inculpatul a retras în numerar cea mai mare parte din banii astfel obţinuţi, pentru ca ulterior, când instrumentele de plată au fost introduse în bancă spre decontare, acestea să fie refuzate pentru lipsă totală de disponibil", arată DNA.
Potrivit sursei citate, prin această modalitate, Sorin Marcel Iovanov a creat în dauna celor nouă părţi vătămate un prejudiciu în valoare totală de 6.404.109 lei (echivalentul a aproximativ 1.532.083 euro). AGERPRES/(AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA a trimis în judecată un profesor al Facultăţii de Farmacie din Universitatea Ovidius Constanţa, pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe prof. univ. dr. Gheorghe Ţarălungă, de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, la data...
DNA: Dumitru Păduraru, conferenţiar la Universitatea de Medicină Iaşi, trimis în judecată Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dumitru Păduraru, conferenţiar universitar şi coordonatorul disciplinei 'anatomie' din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' Iaşi la data faptelor, pentru luare de mită, tentativă...
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...
Ofiţeri BCCO - Serviciul Antidrog, deferiţi justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a trei ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti - Serviciul Antidrog pentru trafic de influenţă într-o anchetă privind comercializarea produselor...
DNA: Asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi şantaj Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Gabriel Necula, asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, pentru trafic de influenţă şi şantaj.
DNA: Medici din Argeş, trimişi în judecată pentru mită în cazul pensionărilor anticipate Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor doi medici de la Serviciul de Expertiză a Capacităţii de Muncă de la Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş pentru mită în cazul pensionărilor anticipate.