Cele mai citite
 


Bacău: O femeie a supravieţuit după ce a căzut de la o înălţime de peste 10 metri
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie, în vârstă de 43 de ani, din cartierul băcăuan Izvoare, a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) în stare gravă, după ce a căzut de la o înălţime de peste 10 metri.
''Pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal şi şoc traumatic, dar viaţa îi poate fi salvată. A fost internată în secţia Neurochirurgie'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU Bacău.
Potrivit lucrătorilor de pe ambulanţa care a transportat victima la spital, aceasta a fost ''ridicată dintr-un spaţiu public'', unde s-ar fi aflat la strâns fier vechi într-o zonă de producţie dezafectată.
În acest an, alte două persoane care au căzut de la 6 metri au fost salvate de către medicii băcăuani. O a treia, ce a căzut de pe un stâlp, a murit în urma electrocutării şi impactului cu solul. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Dumitru Sechelariu, fost primar al muncipiului, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti Fostul primar al municipiului Bacău în perioada 1996-2004, Dumitru Sechelariu, a fost internat în stare gravă, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.
Bacău: Un bărbat adus în stare gravă la spital pentru că şi-a înghiţi proteza va fi operat de urgenţă Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost adus joi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău cu hemoragie digestivă gravă, după ce îşi înghiţise proteza dentară în urmă cu patru zile.
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Alba: Şoc hipotermic şi şoc traumatic, cauza morţii celor două victime în accidentul aviatic din Apuseni Pilotul Adrian Iovan a decedat în urma unui şoc traumatic combinat cu şoc hipotermic, iar studenta moartă în accidentul aviatic produs luni în Munţii Apuseni şi-a pierdut viaţa în urma unui şoc hipotermic combinat cu tulburări de dinamică respiratorie ca urmare a unui traumatism, relevă rezultatele necropsiei...
Bacău: Numărul urgenţelor medicale în zilele de Crăciun, în scădere cu 30% faţă de 2012 Aproximativ 300 de persoane din judeţul Bacău au apelat în zilele de Crăciun la serviciile medicale de urgenţă, fiind necesară transportarea lor cu ambulanţa la spital, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Bacău, Anda Dumitrescu.
Bacău: Medicii din Buhuşi au salvat viaţa unei femei ce a fost adusă la spital cu o greutate de 25 de kg Medicii Spitalului Orăşenesc Buhuşi au reuşit să salveze viaţa unei femei în vârstă de 62 de ani ce avea doar 25 de kg când a fost adusă la Serviciul de urgenţă al respectivei instituţii medicale.