Cele mai citite
 


Bacău: Poartă căzută peste un copil care mergea spre şcoală
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil, în vârstă de 12 ani, a fost internat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău după ce o poartă culisantă a căzut peste el în oraşul Buhuşi.
'Poliţiştii, sesizaţi despre faptul că în zona staţiei CFR Buhuşi un elev a fost accidentat în timp ce se deplasa spre şcoală, au stabilit că minorul, după ce a traversat curtea unui depozit, la ieşirea din incinta firmei a încercat să închidă poarta culisantă pe şine, moment în care aceasta a sărit de pe rolele de ghidaj, iar, în cădere, l-a accidentat', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, inspector Narcisa Butnaru.
Minorul a fost transportat la spitalul Buhuşi, iar, ulterior, a fost trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
În cauză s-a întocmit un dosar penal cercetându-se 'săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă'. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Bacău: Câteva zeci de persoane au ajuns la spital după ce au suferit toxiinfecţii alimentare la un praznic Peste 50 de persoane au fost transportate, luni seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, după ce au acuzat dureri ale tractului digestiv, stări de vomă şi ameţeli, după ce au mâncat la un praznic la care au participat în comuna băcăuană Traian.
Bacău: Spitalul Judeţean, obligat de judecători să plătească 500.000 de euro despăgubiri unui bolnav infectat cu stafilococ Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău va trebui să plătească 500.000 de euro în următoarele şase luni unui fost pacient care a fost infectat cu stafilococ auriu pe timpul internării în această unitate medicală, potrivit deciziei luate de o instanţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).
Bacău: Spitalul Judeţean de Urgenţă nu are în prezent probleme cu dezinfectanţii Activitatea medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, nu este perturbată ca urmare a retragerii dezinfectanţilor distribuiţi de Hexi Pharma, întrucât "produsele firmei nu au intrat, cu excepţia unui săpun chirugical, în uzul activităţilor curente", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul...
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.