Cele mai citite
 


Buzău: Directoarea şcolii din Cernăteşti şi-a dat demisia şi este cercetată de Parchet
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directoarea şcolii din localitatea buzoiană Cernăteşti, instituţie şcolară unde marţi două eleve au fost accidentate, şi-a dat, miercuri, demisia.
Rănirea celor două eleve în curtea şcolii, după ce o stivă de lemne a căzut peste ele, este cercetată şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.
'Directoarea şcolii, Valentina Şomoiag a recunoscut toate acuzaţiile, şi-a luat întrega vină asupra ei şi şi-a înaintat demisia pe care noi am acceptat-o numind un alt director. Cazul a fost preluat de Parchet. Fosta directoare şi soţul ei, profesorul de sport care a lipsit de la ore, sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu şi vătămare din culpă', a declarat, pentru Agerpres, şeful Inspectoratului şcolar judeţean Florina Stoian.
Potrivit sursei citate, în cazul în care justiţia îi va găsi vinovaţi, cele două cadre didactice îşi vor pierde locul de muncă.
În momentul în care s-a produs incidentul, cele două eleve accidentate în curtea şcolii aveau ora de educaţie fizică, dar profesorul, soţul directoarei, a lipsit.
Una dintre minore, cu traumatism toraco-abdominal şi traumatism cranio-cerebral, a fost trimisă miercuri după amiază cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală unde se află în comă indusă. AGERPRES(A-AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Dosar penal în cazul accidentării celor două eleve în curtea şcolii Cele două eleve accidentate marţi în curtea şcolii din localitatea buzoiană Cernăteşti ar fi trebuit să se afle la ora de Educaţie fizică în momentul în care stiva cu lemne s-a răsturnat peste ele în timp ce se jucau, însă profesorul nu era prezent.
Buzău: Două eleve de opt ani, rănite în curtea şcolii Una dintre cele două eleve rănite marţi dimineaţa în curtea şcolii din localitatea Cernăteşti, aflată în comă indusă la Spitalul Judeţean Buzău, va fi transferată cu un elicopter SMURD la o clinică din Capitală.
Buzău:Minora accidentată pe trecerea de pietoni, transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni Minora în vârstă de 16 ani, lovită vineri, de un autoturism, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la şcoală, se află în stare critică şi a fost transferată cu un elicopter elicopter SMRD la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru AGERPRES directorul de îngrijiri medicale al Spitalului...
Buzău: Tatăl unei eleve decedată la Spitalul Judeţean, în greva foamei în faţa unităţii medicale Tatăl elevei Florentina Diana Radu, o elevă premiantă din Buzău care a murit în urmă cu o lună din cauza unui anevrism cerebral, protestează la Spitalul Judeţean Buzău.
Spitalul Floreasca face precizări privind starea de sănătate a celor trei persoane accidentate la Nehoiu Cele trei persoane implicate în accidentul colectiv de muncă de la Nehoiu, judeţul Buzău, se află internate în continuare la Spitalul Floreasca din Capitală.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.