Cele mai citite
 


Buzău: Sindicaliştii de la Sanitas vor protesta joi în faţa Prefecturii
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de membri ai sindicatului Sanitas din municipiul Buzău şi oraşul Nehoiu vor protesta joi în faţa Prefecturii Buzău faţă de modul de restructurare a unităţilor sanitare şi pentru primirea cu întârziere a salariilor.
"Timp de o oră şi jumătate vom protesta în faţa Prefecturii pentru că nu este corect ca, după ce trei spitale din judeţ au fost desfiinţate, iar noi am preluat munca acestora, să nu primim salariile la timp", a declarat, pentru AGERPRES, liderul Sanitas Buzău, asistent Mariana Munteanu.
Potrivit sursei citate, nemulţumirea sindicaliştilor, salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, ai Spitalului din oraşul Nehoiu, sunt legate şi de reglementările legislative privind sistemul sanitar, pe care autorităţile întârzie să le corecteze. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sindicaliştii din sănătate au pichetat sediile prefecturilor; ei sunt nemulţumiţi de nivelul scăzut al salariilor - grupaj I Sindicaliştii din sănătate au pichetat miercuri sediile prefecturilor din mai multe multe municipii reşedinţă de judeţ, cerând guvernului să finanţeze în mod corespunzător sistemul sanitar. Ei şi-au manifestat nemulţumirea faţă de nivelul scăzut al salariilor din acest domeniu şi faţă de inechităţile...
Buzău: Un fost lider sindical Sanitas, concediat de conducerea Spitalului Judeţean Corina Donescu, asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), fost vice-lider Sanitas Buzău, implicată în scandalul creditelor de consum contractate în numele unor pacienţi, a fost concediată joi de conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.
Suceava: Sindicaliştii SANITAS au demarat procedurile pentru declanşarea grevei generale din 31 octombrie Sindicaliştii din sănătate au început strângerea de semnături pentru declanşarea conflictelor de muncă, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presă al SANITAS Suceava.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Vaslui: Peste 300 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au întrerupt lucrul timp de două ore Peste 300 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au protestat, miercuri faţă de problemele salariale din sistemul sanitar şi de volumul foarte mare de muncă, oprind activitatea timp de două ore.
Sindicaliştii din Sănătate pichetează Ministerele Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, în perioada 9 -13 aprilie Federaţia SANITAS din România va organiza, în perioada 9 -13 aprilie 2016, adunări publice în faţa Ministerelor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, ameninţând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităţilor nu vor soluţionate, informează un comunicat al Federaţiei SANITAS.