Cele mai citite
 


Carla Bruni Sarkozy s-a săturat să fie însărcinată
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Carla Bruni Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a săturat să fie însărcinată şi aşteaptă cu nerăbdarea ziua în care va naşte, cel puţin aşa informează publicaţia Le Parisien.
'Sincer, nu mai pot: trebuie să stau jos sau culcată în cea mai mare parte a timpului. Nu se poate fuma şi nici bea un pahar cu vin. Aştept cu nerăbdare clipa când toate acestea se vor termina. Începând cu prima zi a lui octombrie, acest lucru se poate întâmpla în orice moment', a mărturisit fostul top-model italian, în cadrul unei întâlniri cu bursieri ai fundaţiei sale.

Ea şi-a amintit că fiul său Aurelien s-a născut prematur. 'Durează prea mult timp', a spus Carla Bruni Sarkozy, referindu-se probabil la cele nouă luni de dezvoltare a fătului. 'Dar mi-am dorit cu adevărat' încă un copil, a mai adăugat Prima Doamnă a Franţei.

În anturajul Carlei Bruni se vehiculează un termen mult mai târziu al naşterii - 30 octombrie, menţionează Le Parisien.

'Carla continuă să cânte, să scrie muzică. Ea stă culcată, vizionează filme şi vorbeşte mult la telefon cu prietenii săi', relatează unul din apropiaţii acesteia.

În aceste zile, medicii i-au recomandat Primei Doamne a Franţei stare de relaxare totală, fără niciun efort şi stres. Zilele trecute, Carla Bruni Sarkozy a apărut în public de Ziua patrimoniului cultural al Franţei, dar în perioada următoare, spun apropiaţii săi, ea va evita astfel de apariţii.

'Are 43 de ani şi o sarcină târzie. Este destul de firesc să-şi ia măsuri de maximă precauţie', este de părere unul din prietenii din copilărie ai soţiei preşedintelui francez.

Despre sexul copilului, presa franceză dezvăluia recent că soţii Sarkozy aşteaptă un băiat. Carla Bruni Sarkozy insistă însă că nu doreşte să ştie sexul viitorului său copil. Mai mult, ea a declarat deja că îşi va feri pruncul de mass-media şi nu va permite publicarea vreunei fotografii cu acesta.

La rândul său, Palatul Elysee subliniază că naşterea unui copil reprezintă o afacere strict privată şi, prin urmare, administraţia prezidenţială nu intenţionează să emite vreun comunicat oficial în legătură cu respectivul eveniment.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
Poluarea aerului duce la naşterea unor bebeluşi cu greutate mai mică (studiu) Femeile însărcinate expuse la aer poluat în ultimele săptămâni de sarcină par a naşte copii cu greutate mai mică, se arată într-un studiu publicat marţi în revista americană Environmental Health Perspectives şi preluat de AFP.
Dorna va sprijini copiii născuţi prematur în parteneriat cu Salvaţi Copiii Dorna se alătură organizaţiei Salvaţi Copiii pentru a sprijini copiii născuţi prematur. Acest parteneriat este primul pas pe care brandul Dorna îl face alături de Salvaţi Copiii pentru susţinerea unor programe care au ca scop prevenirea cauzelor naşterilor premature, cât şi îngrijirea corespunzătoare...
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
China: O femeie însărcinată în 17 luni nu poate naşte O tânără din China care a rămas însărcinată în 2015 nu a putut naşte la termen, în 15 noiembrie, iar în prezent intră în a 18-a lună de sarcină, relatează duminică 20minutes.ch.
Portugalia: Naşterea unui bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală Un bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală de patru luni s-a născut marţi în stare bună de sănătate, a anunţat un spital din Lisabona, citat de EFE.