Cele mai citite
 


Cele două persoane prinse sub o placă de beton în zona Doamna Ghica-Pantelimon au fost scoase
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei doi bărbaţi prinşi miercuri sub o placă de beton la un depozit din zona Doamna Ghica-Pantelimon din Bucureşti au fost scoase de sub dărâmături, acestea fiind în viaţă.
Echipajele SMURD le acordă primul-ajutor, cei doi urmând să fie duşi la urgenţă.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru AGERPRES, că la faţa locului se află un echipaj al Secţiei 7 de Poliţie şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi SMURD. De asemenea, a fost solicitat un ajutor de la Primărie în vederea ridicării plăcii de beton care ar avea circa 20 de metri diametru.
Poliţia urmează să stabilească condiţiile în care s-a produs accidentul şi împrejurările în care cei doi bărbaţi au ajuns pe şantierul abandonat unde se lucrase la străpungerea Doamna Ghica-Pantelimon. AGERPRES/(AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
SMURD Bucureşti aniversează luni doi ani de existenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti aniversează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
SMURD Bucureşti aniversează doi ani de existenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti marchează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...