Cele mai citite
 


Circulaţia metroului a fost reluată; traficul a fost oprit o oră în urma unei tentative de suicid
joi, 22 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circulaţia metroului bucureştean a fost întreruptă miercuri, timp de aproximativ o oră, după ce o femeie s-a aruncat în faţa trenului la Piaţa Victoriei, la ora 06,50, a declarat, pentru Agerpres, Gheorghe Udrişte, director general Metrorex.
"În jurul orei 6,50, o femeie cu vârsta între 40 şi 45 de ani s-a aruncat în faţa metroului în staţia Piaţa Victoriei, pe sensul spre Piaţa Romană. Au intervenit echipajele Smurd şi ale Poliţiei femeia fiind transportată în viaţă la spital. Circulaţia a fost blocată circa o oră pe Magistrala Berceni - Pipera deoarece a trebuit să oprim tensiunea pe ambele fire de circulaţie. La ora 7,50 trenurile funcţionau normal", a precizat directorul general Metrorex.AGERPRES/(AS-Mario Creţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Circulaţia metroului între Obor şi Piaţa Victoriei oprită 30 de minute, din cauza unei tentative de suicid Circulaţia metroului între Bucur Obor şi Piaţa Victoriei a fost oprită duminică dimineaţă, timp de jumătate de oră, între 10.55 şi 11.20, din cauza unei tentative de suicid.
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Centru pentru tinerii cu tentative de suicid Un centru pentru sănătatea mintală, destinat tinerilor cu probleme psihice, care au manifestat de a lungul timpului un comportament iminent autoagresiv şi tentative de suicid, a fost deschis luni de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) din cadrul Primăriei Capitalei...
Sălaj: Accident de circulaţie cu nouă victime; a fost activat planul roşu de intervenţie Un număr de nouă persoane au ajuns la spital în urma coliziunii a două autovehicule, duminică, între localităţile Badon şi Borla, în urma accidentului fiind activat planul roşu de intervenţie.
Sălaj: Accident de circulaţie cu 13 victime; planul roşu de intervenţie activat Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident de circulaţie în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară, ce a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1H Zalău - Şimleu Silvaniei, la ieşirea din localitatea Vârşolt spre Hereclean, traficul fiind actualmente blocat...