Cele mai citite
 


Arad: De dorul mamei, o fetiţă a ales să moară la numai 12 ani
vineri, 23 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Arad, 23 sep /Agerpres/- O fetiţă de numai 12 ani a murit în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, din cauză că a refuzat să mai mănânce, pentru că familia ei a abandonat-o.
Mama fetiţei a plecat la muncă în Spania, în urmă cu un an, lăsându-şi copila în grija unei bunici. Din cauza faptului că a fost abandonată de mama sa, fetiţa a făcut o depresie puternică şi a refuzat să mai mănânce, spunându-le celor apropiaţi că şi-ar dori nici să nu mai respire.
Bunica în grija căreia a rămas fetiţa a spus că a ajuns să o ducă în cărucior, deoarece era foarte slăbită, iar în cele din urmă a internat-o la o Casă de copii din Timişoara.
Fetiţa refuza în continuare să mănânce, iar starea ei era din ce în ce mai proastă, astfel că, în cele din urmă, aceasta a fost internată în Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara, unde a rămas câteva luni.
Starea fetiţei nu s-a ameliorat iar în luna februarie, medicii timişoreni au decis să o transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, pentru că, potrivit documentelor, mama acesteia era din Arad.
Aceasta şi-a vizitat fiica de câteva ori la spital, însă de patru luni nu a mai vizitat-o deloc.
'Fetiţa era menţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor şi comunica cu asistentele prin intermediul ochilor. Din păcate organismul ei slăbit nu a mai rezistat şi, din păcate, a murit. Avea doar 10 kilograme ', a declarat, vineri, pentru Agerpres, dr Teodora Olariu, director medical al SCJU Arad. AGERPRES/(AS, A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a adunat din coplată 7.200 de lei Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a adunat la buget 7.200 de lei din coplată, banii urmând să fie folosiţi la achiziţionarea de consumabile.
Arad: Concurs pentru desemnarea managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea, a declarat că au fost demarate procedurile pentru organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unitate subordonată administraţiei judeţene.
Arad: Coplata la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a fost stabilită la 10 lei Coplata pentru serviciile medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare continuă în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost stabilită la zece lei, nivelul maxim legal acceptat.
Fostul manager al SCJU Arad consideră inoportună mutarea Maternităţii în noua clădire destinată Spitalului TBC Arad, 29 mar /Agerpres/- Fostul manager şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, consideră inoportună mutarea Secţiei de Obstetrică - Ginecologie a SCJU în noua clădire, destinată iniţial Spitalului TBC şi construită în cartierul Grădişte, scoţând în evidenţă...
SCJU Arad are contract cu Hexi Pharma numai pentru săpun chirurgical Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad are contract cu firma Hexi Pharma numai pentru achiziţionarea de săpun chirurgical, produsul fiind folosit pentru igiena mâinilor personalului medical şi, potrivit testelor de sanitaţie efectuate, nu pune niciun fel de probleme, susţine conducerea SCJU.
Arad: SCJU, evaluat în vederea acreditării Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, a primit săptămâna trecută vizita unei comisii de evaluare a Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANCMCS), în vederea acreditării, a anunţat miercuri managerul instituţiei medicale, dr. Mirandolina...