Cele mai citite
 


Fotbal: Hargreaves susţine că tratamentul primit la Manchester United i-a întârziat recuperarea
sâmbătă, 24 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul internaţional englez Owen Hargreaves a pus sub semnul întrebării tratamentul pe care l-a primit la clubul Manchester United, susţinând că anumite injecţii care i-au fost administrate i-au întârziat recuperarea.
Din cauza unei tendinite persistente, dar şi a problemelor musculare, Hargreaves a disputat doar 39 de meciuri în cele patru sezoane petrecute la Manchester United, "diavolii roşii" renunţând la serviciile mijlocaşului la finalul ediţiei trecute a campionatului Angliei, când i-a expirat contractul.
În declaraţiile acordate presei britanice, fostul jucător al lui Bayern Munchen a precizat că tratamentul prescris de medicii lui Manchester United l-au făcut să se simtă "mult mai rău". "După injecţiile pe care le-am făcut la recomandarea lor, tendonul meu nu a mai fost niciodată la fel ca înainte... Am fost un fel de şoarece de laborator pentru multe tratamente", a spus Hargreaves, care joacă din acest sezon la rivala Manchester City, pentru care a marcat un gol în partida sa de debut, cu Birmingham City, din Cupa Ligii engleze. "Situaţia s-a schimbat de când sunt la City. Băieţii de aici (staff-ul medical) au fost minunaţi până acum. Sunt aici doar de trei săptămâni şi se vede deja diferenţa", a adăugat fotbalistul născut în Canada.
Acuzaţiile lui Hargreaves au fost respinse, însă, de antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, "După părerea mea, staff-ul medical al lui Manchester United a avut o contribuţie decisivă la succesele din ultimii ani ale echipei noastre. Nu am nicio îndoială în această privinţă", a spus Sir Alex, precizând că gruparea de la Old Trafford o să difuzeze şi un punct de vedere oficial în urma declaraţiilor lui Hagreaves.
AGERPRES (Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Cristiano Ronaldo înmânează 100.000 euro Crucii Roşii Internaţionale, din partea UEFA Atacantul portughez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va înmâna miercuri seară, înaintea meciului cu fosta sa formaţie Manchester United, din Liga campionilor, un cec de 100.000 de euro pentru Crucea Roşie internaţională. Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA pentru a...
NFL şi sindicatul jucătorilor au donat 1 milion de dolari Crucii Roşii Liga de fotbal american (NFL) şi sindicatul jucătorilor au decis să vireze 1 milion de dolari Crucii Roşii, pentru finanţarea eforturilor legate de dezastrele înregistrate după trecerea mega-furtunii Sandy în nord-estul SUA.
Fotbal: Bryan Robson speră să se refacă 100% după ce a fost operat de cancer Bryan Robson, fostul căpitan al echipei de fotbal Manchester United şi al naţionalei Angliei, în prezent selecţioner al Thailandei, este încrezător că se va reface pe deplin după ce a fost operat de cancer la gât la începutul lui martie, informează Reuters, citată de Agerpres.
Fotbal: Bayern - Rummenigge, convins că Thiago va juca din nou în acest sezon Karl Heinz Rummenigge contează pe o revenire a lui Thiago Alcantara în timpul returului sezonului în curs, potrivit declaraţiei făcute de preşedintele lui Bayern Munchen, miercuri, în săptămânalul Sport Bild.
EVENIMENTE IMPORTANTE DIN DATA DE 8 mai Ziua egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi
Fotbal: Lotul lui Dinamo Bucureşti efectuează vineri vizita medicală Lotul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti îşi va relua vineri, 15 iunie, pregătirile pentru noul sezon competiţional, jucătorii urmând să efectueze vizita medicală, de la ora 8,00, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Bucuresti, anunţă site-ul clubului.