Cele mai citite
 


Hugo Chavez a revenit în Venezuela după al patrulea ciclu de chimioterapie
sâmbătă, 24 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Hugo Chavez a revenit joi în Venezuela după cel de-al patrulea ciclu de chimioterapie urmat în Cuba pentru tratatarea cancerului de care suferă, transmite vineri AFP.
Televiziunea venezueleană VTV a difuzat imagini cu preşedintele coborând pasarela avionului care a aterizat pe aeroportul Maiquetia, în apropiere de Caracas.

Hugo Chavez, în vârstă de 57 ani, a fost operat la 20 iunie la Havana, pentru o tumoare malignă în zona pelviană.

Chavez, singurul autorizat să vorbească despre starea sa de sănătate, s-a deplasat sâmbătă seara la Havana pentru a continua şedinţele de chimioterapie începute în luna iunie.

"Îmi închei chiar acum la Havana ultima zi a celui de-al patrulea ciclu de chimioterapie şi sper că va fi ultimul", le-a declarat telefonic Chavez miercuri participanţilor la o mesă ecumenică, la New York, dedicată însănătoşirii sale.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hugo Chavez s-a întors în Venezuela după ce a fost supus unui tratament chimioterapeutic în Cuba Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a revenit sâmbătă la Caracas după ce a urmat, timp de o săptămână, un tratament chimioterapeutic în Cuba, la o lună după ce a fost operat de o tumoare canceroasă, relatează duminică AFP şi AP.
Venezuela: Manifestanţii vor să ştie 'adevărul' în legătură cu preşedintele Hugo Chavez Sute de opozanţi ai preşedintelui venezuelean, Hugo Chavez, au manifestat duminică la Caracas reclamând 'adevărul' în legătură cu starea de sănătate a şefului statului, care nu a mai apărut în public de aproximativ trei luni, când a plecat în Cuba pentru a fi operat de cancer, relatează AFP.
Hugo Chavez, supus unei noi intervenţii chirurgicale în Cuba /surse/ Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a fost supus noaptea trecută unei intervenţii chirurgicale în Cuba, au indicat două surse citate marţi de agenţia Reuters.
Venezuela votează duminică pe fondul incertitudinii privind sănătatea lui Chavez Alegătorii din Venezuela sunt chemaţi să voteze duminică pentru desemnarea guvernatorilor şi a parlamentelor din cele 23 de state ale federaţiei, un scrutin care are loc pe fondul incertitudinilor legate de starea de sănătate a preşedintelui Hugo Chavez, transmite vineri AFP.
Chavez ar mai avea de trăit doi ani (medic) Afecţiunea oncologică detectată în cazul preşedintelui venezuelean Hugo Chavez nu lasă nicio speranţă pentru un rezultat favorabil de tratament, cu un astfel de diagnostic pacientul nu poate trăi mai mult de doi ani, a declarat duminică seara Salvador Navarrete, chirurgul care s-a ocupat de tratamentul...
Hugo Chavez suferă de sarcom cu prognostic foarte grav Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plecat din nou în Cuba pentru a-şi face 'o revizie generală' a sănătăţii după patru şedinţe de chimioterapie la care s-a supus în urma extirpării unei tumori canceroase în luna iunie anul acesta, notează luni ziarul La Razon.