Cele mai citite
 


O femeie din Rusia a făcut stop cardiac, după 12 ore de aşteptat în vamă
sâmbătă, 24 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O rusoaică de 74 de ani a murit vineri în urma unui stop cardiac, după ce a stat 12 ore în picioare, la rând, la un post vamal de la frontiera Rusiei cu China, transmite Interfax, cu referire la autorităţi locale.
Femeia a făcut un stop cardiac după ce vameşii ruşi au refuzat să o lase să treacă frontiera la postul de control din Zabaikalsk, situat în Extremul Orient rus pe ruta transsiberiană.

'Femeia transporta 52 de kilograme de bagaje în loc de 50 kg permise', a explicat un responsabil al agenţiei de turism citat de agenţie, indicând că acesta nu este un fapt neobişnuit, deoarece trecerea frontiere durează foarte mult timp, uneori depăşind 12 ore.

Mulţi ruşi trec în mod regulat frontiera cu China de unde achiziţionează bunuri la un preţ mic pe care le revând apoi în Rusia, la un preţ mai mare.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tuberculoza şi SIDA afectează major sănătatea ruşilor /Washington Post/ Rusia se consideră membru cu drepturi depline al comunităţii internaţionale, cu nimic mai prejos de asemenea grei precum SUA şi China. Cu toate acestea, în probleme de sănătate a populaţiei Rusia se află în compania Botswanei, subliniază cotidianul The Washington Post, preluat de Inopressa.ru.
Rusia: deputaţii prelungesc interdicţia privind clonarea umană Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului federal rus, a decis vineri prelungirea interdicţiei provizorii a clonării umane. Documentul adoptat prevede interzicerea practicii clonării umane înainte de intrarea în vigoare a unei legi care să definească principiile de aplicare a tehnologiilor clonării...
Rusia: Biocip împotriva a 100 de maladii O echipă mixtă de oameni de ştiinţă ruşi de la Centrul de stat pentru virusologie şi biotehnologie şi de la Institutul de fizică a semiconductorilor A.V.Rjanov, de pe lângă filiala din Siberia a Academiei de Ştiinţe a Rusiei, a început să lucreze la conceperea unui nanobiocip destinat să asigure imunitate...
(Corespondenţă) Reforma FSB, în atenţia presei ruse Moscova, 6 iul - Corespondentul Agerpres, Victoria Vioară, transmite: Serviciul Federal de Securitate din Rusia (FSB) îşi va înăspri cerinţele faţă de angajaţi, care vor fi nevoiţi să renunţe la proprietăţile deţinute în străinătate, să treacă o serie de teste profesionale, psihologice, detectorul de...
JO 2012: Un medic chinez afirmă că dopajul este foarte răspândit Chen Zhanghao, un medic chinez acuzat că a fost în interiorul sistemului de dopaj organizat de stat, în perioada 1980-1990, s-a apărat sâmbătă precizând că Statele Unite ale Americii, Rusia ori Franţa practică şi ele această metodă.