Cele mai citite
 


Teleorman: Seminar privind promovarea unui stil de viaţă sănătos
sâmbătă, 24 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Seminarul cu tema "Promovarea unui stil de viaţă sănătos" a avut loc joi seara la Alexandria, la sediul Centrului de promovare a economiei sociale din cadrul Asociaţiei Catalactica - Filiala Teleorman, în prezenţa mai multor specialişti.
Directorul centrului, profesorul Ştefan Cioacă, a declarat că seminarul face parte dintr-un program mai larg de activităţi ce vizează informarea şi conştientizarea privind stilul de viaţă sănătos.
În cadrul seminarului, specialistul în terapie complementară, Iulian Dragne, a vorbit despre "miracolul ascuns în vitamine, minerale şi plante", iar psihoterapeutul Cristina Neagu s-a referit la "atitudine - factorul esenţial pentru sănătatea emoţională şi fizică".
Medicul nutriţionist Marilena Murguleţ a prezentat importanţa alimentaţiei corecte, alte comunicări vizând tratamentele naturiste, ca soluţii pentru sănătate.
Dialogul interactiv al seminarului a cuprins mărturii şi exemple din cazuistica legată de tematica abordată în acest cadru.
Asociaţia pentru Dezvoltare şi Promovare Socio-Economică Catalactica - Filiala Teleorman derulează în prezent proiectul "Proactiv - de la marginal la incluziv", cofinanţat din Fondul Social European şi implementat în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii. AGERPRES/ (AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Campanie de promovare a unui stil de viaţă sănătos, derulată de USV Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană din cadrul Universităţii ''Ştefan cel Mare'' Suceava (USV) derulează, în perioada 24 - 27 iunie, campania ''Mănâncă sănătos, trăieşte activ!'', a anunţat presei, luni, directorul departamentului, prof. univ. dr. Mihai Covaşă.
Medicii recomandă consumul echilibrat de alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali Medicul nutriţionist Luiza Pîrvu recomandă să se consume echilibrat alimente care să conţină o diversitate de nutrienţi esenţiali, pentru un stil de viaţă sănătos, iar, în opinia sa, alegerea unui regim alimentar drastic riscă să reducă în mod considerabil caloriile şi cantitatea de nutrienţi, încât...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Cluj-Napoca, singurul oraş românesc inclus într-un important proiect al UE de promovare a unui stil de viaţă sănătos Primăria Cluj-Napoca va susţine până în vara anului viitor principalul proiect de comunicare privind adoptarea unui stil de viaţă sănătos aflat în derulare în Uniunea Europeană.
Proiect DGAS de promovare a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat joi la lansarea unui proiect destinat promovării unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor din Bucureşti, proiect iniţiat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS).
Vrem copii sănătoși? Atunci trebuie să menţinem un echilibru şi să ne implicăm toți, cu responsabilitate Aceasta este una dintre concluziile dezbaterii „Echilibrul, secretul creşterii sănătoase a copiilor” organizate miercuri, 7 noiembrie a.c. de către CeRe, UN FAO şi Tetra Pak, cu participarea unor reprezentanţi ai factorilor implicaţi în formularea politicilor publice și creşterea şi educarea...