Cele mai citite
 


Centrul medical SHEMER, Haifa, Israel
luni, 26 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Situat in Haifa, Israel, Centrul Medical SHEMER are o experienta de peste 17 ani in domeniul turismului medical si este unul dintre cele mai mari spitale multidisciplinare din Israel.

 

Cu ajutorul echipamentelor ultraperformante din dotare si personalului medical inalt calificat, spitalul ofera fiecarui pacient diagnostice exacte, scheme de tratament personalizate, adecvate nevoilor de insanatosire ale acestora si monitorizare ulterioara de exceptie.
 
Printre cele mai ridicate standarde medicale din lume

Unitatile medicale din Israel sunt recunoscute peste tot in lume ca fiind pe primul loc in domeniul stiintei medicale, al calitatii si stadardelor de ingrijire si al serviciilor oferite. Grupul SHEMER  are deja o traditie in ceea ce priveste stransa colaborarea cu cele mai bune spitale din Israel.
 
Acces imediat la tratament

Pacientii nostri sunt prima noastra prioritate! Pacientii Shemer nu au fost niciodata nevoiti sa se inscrie pe liste lungi de asteptare. Astfel, se evita starile de neliniste si se minimalizeaza atat disconfortul psihic si fizic cat si riscurile suplimentare pentru sanatate. Deoarece planificam individual fiecare tratament al pacientilor, ne dedicam eforturile pentru a face ca ei sa primeasca tratamentul de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil.

Suport si asistenta personalizata

Pacientii Shemer nu sunt niciodata singuri! Atat pacientii nostri cat si membrii familiilor lor pot sta relaxati: pe toata durata sejurului pacientul va fi acompaniat de un angajat medical al spitalului, fluent in limba materna a pacientului. Acesta se va ocupa de orice detaliu, astfel incat pacientul sa se simta cat mai confortabil cu putinta si cat mai “acasa”.

Tratamente medicale la Shemer:

Cardiologie
Dializa
Hematologie
Neurologie
Oftalmologie
Ortopedie
Hemato oncologie pediatrica
Chirurgie plastica pediatrica
Psihiatrie
Medicina sportiva
Examinare medicala de verificare
Stomatologie
Gastroenterologie
Medicina interna
Neurochirurgie
Chirurgie orala si maxilofaciala
Otolaringologie
Oftalmologie pediatrica
Reabilitare pediatrica
Pulmonologie
Urologie
Chirurgie toracica
Dermatologie
Obstetrica-ginecologie
Nefrologie
Oncologie
Oncologie ortopedica
Cardiologie pediatrica
Ortopedie pediatrica
Chirurgie plastica
Recuperare

 

Pentru relatii suplimentare accesati www.medsantour.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Chirurgie orala si maxilofaciala la Centrul Medical Souraski din Tel Aviv Sectia de Chirurgie Orala si Maxilofaciala a Centrului Medical din Tel Aviv trateaza o varietate de afectiuni cu caracter de urgenta sau de boala obisnuita, efectuand extractii dentare, extractii chirurgicale, extractii pe dinti afectati, rezectii de chiste si tumori orale, chirurgie de glande salivare...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Oncologie ortopedica la Centrul Medical Shemere din Israel In cadrul Centrului Medical Shemere se trateaza: tumorile si afectiunile similare tumorilor sistemului osos (oase si articulatii), tesuturilor moi ale bazinului, umerilor, coloanei vertebrale, peretilor toracici si abdominali, si, in unele cazuri, ale capului si gatului.
Societatea Studențească de Chirurgie din România organizează a XI a Ediție a workshop-ului de Chirurgie Plastică “Basic Plastic and Reconstructive Surgery Procedures” Studentii din anii clinici ai Facultații de Medicină Generală ai U.M.F. "Carol Davila"Bucuresti învată tehnici de bază din chirurgia plastică sub îndrumarea doctorilor din Clinica de chirurgie plastică și reparatorie condusă de Prof. Dr. Ioan Lascăr (SCUB)
FUNDAŢIA BRISTOL-MYERS SQUIBB-CINCI NOI GRANTURI PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA COMPETENŢELOR DE INGRIJIRE ÎN CANCER ÎN EUROPA CENTRALĂ ŞI DE EST Simpozionul Bridging Cancer Care™ din cadrul Conferinţei Internaţionale privind Asistenţa în Cancer de la Praga are ca temă centrală eliminarea barierelor şi îmbunătăţirea performanţelor în practica clinică a asistenţilor din domeniul oncologiei
Bancă de piele, la Timişoara Clinica de Arşi, Politraumatologie şi Chirurgie Plastică şi Reparatorie (Casa Austria, n.r.) din Timişoara dispune, din această săptămână, de un sistem de conservare pe termen lung a ţesutului tegumentar, similar unei bănci de piele.