Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă caută medici rezidenţi
marţi, 27 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila caută medici rezidenţi, pe care să îi specializeze şi să le acorde locuinţe de serviciu, condiţia fiind ca aceştia să încheie contracte cu spitalul pe minim 10 ani, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
''Spitalul Judeţean are minus de medici şi le-am dat sarcină să caute medici tineri, pe care să îi trimitem la specializare. Vom angaja medici care promit şi care vor semna contract cu spitalul de minim 10 ani'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Stancu.
Preşedintele CJ a mai spus că responsabili cu recrutarea noilor medici sunt actualii doctori ai spitalului, care trebuie să îi crească pe lângă ei şi să îi înveţe meserie pe noii rezidenţi.
''Trebuie să se aducă ei pe ei, nu o să mă duc eu din facultate în facultate să îi caut, după aceea vor zice că i-am adus eu şi sunt pilele mele. Încercăm să le dăm locuinţe de serviciu pe cât putem, dar mai mult de atât eu nu pot face'', a mai spus Stancu.
O analiză făcută de Federaţia Sanitas Brăila arată că mai mult de jumătate dintre medicii din judeţul Brăila au peste 50 de ani şi că judeţul este la limita necesarului cu numărul de medici pe specialităţile radiologie, psihiatrie, pneumoftiziologie, medicina muncii, nefrologie, ATI, obstetrică-ginecologie, neurologie. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: Locuinţe de serviciu pentru medicii tineri care se angajează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Medicii tineri care se hotărăsc să se angajeze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila vor primi locuinţe de serviciu, cu condiţia să încheie un contract cu spitalul pe o perioadă de 10 ani, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: CJ a primit acordul de principiu pentru a construi locuinţe de serviciu destinate medicilor tineri Consiliul Judeţean Brăila a primit acordul de principiu pentru a investi în amenajarea unor locuinţe de serviciu destinate medicilor tineri care se angajează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect lansat în urmă doi ani de preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Demarează proiectul amenajării de locuinţe ANL destinate cadrelor medicale Primarul municipiului Brăila, Aurel Simionescu, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că proiectul privind realizarea de locuinţe ANL pentru medicii rezidenţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va demara luna aceasta, având în vedere că Agenţia Naţională de Locuinţe a finalizat procedura...