Cele mai citite
 


Maramureş: Proiect de modernizare a UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă
marţi, 27 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş a întocmit un proiect care vizează modernizarea Unităţii de Primire a Urgenţelor.
Managerul SJU Maramureş, dr. Călin Pop, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că proiectul, întocmit împreună cu specialişti de la Direcţia de Sănătate Publică, prevede doar modernizarea serviciului de urgenţă, deoarece are nevoie de extindere şi recompartimentare ca urmare a numărului sporit de solicitări.
"Intenţia noastră este să reabilităm complet şi să îmbunătăţim spaţiile de lucru în UPU, unul dintre cele mai solicitate puncte ale spitalului. Am finalizat studiul de fezabilitate, iar valoarea investiţiei a fost evaluată la 1,8 milioane euro. La începutul lunii octombrie, urmează să depunem documentaţia la DSP. Noi am cerut ca suma să fie acordată eşalonat şi consider că acest lucru este posibil doar dacă nu intervin alte probleme", a afirmat dr. Călin Pop.
Banii ar urma să fie alocaţi de Ministerul Sănătăţii, iar contribuţia CJ Maramureş va fi de 5% din valoarea investiţiei.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş se află de nouă luni într-un amplu proces de modernizare interioară şi exterioară, lucrările fiind estimate la 17 milioane euro. AGERPRES/ (A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Modernizarea UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, investiţie în valoare de 900.000 de euro Serviciul de Primiri Urgenţe (UPU) al Spitalului Judeţean Maramureş va fi modernizat şi extins pentru a putea face faţă solicitărilor crescânde.
Maramureş: Au fost finalizate lucrările de modernizare a SJU Baia Mare Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş şi cei ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare au anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că lucrările de reabilitare a principalului spital din judeţ au fost terminate, iar unitatea medicală funcţionează acum la întreaga capacitate.
Maramureş: Grindă de susţinere căzută, montată la intrarea în UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă O grindă a copertinei desprinsă din pilonul de susţinere la intrare în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Baia Mare a fost montată, joi, de firma care se ocupă de modernizarea serviciului.
Maramureş: SJU Baia Mare şi-a completat necesarul de medici pe aproape toate specialităţile Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală a reuşit să acopere etapizat necesarul de medici pe diferite specialităţi în urma angajărilor.
Maramureş: Investiţie de 850.000 de euro în modernizarea UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a dat, vineri, în folosinţă noua Unitate de Primiri Urgenţe amenajată la parterul clădirii de 11 etaje.
Maramureş: Reparaţiile Spitalului judeţean de urgenţă se încadrează în termenele contractuale, afirmă Mircea Man Baia Mare, 25 apr /Agerpres/- Preşedintele CJ Maramureş, Mircea Man, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că evoluţia lucrărilor de reparaţie a spitalului se încadrează în termenele contractuale prevăzute cu executantul şi sunt de bună calitate.