Cele mai citite
 


Tehnologia Wi-Fi îmbolnăveşte (experţi americani)
marţi, 27 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Raceala si gripa, Stiri, Alergologie si Imunologie
 

Cercetătorii americani au descoperit un nou tip de alergie care apare în urma influenţei reţelelor wireless (Wi-Fi), indicând că simptomele acesteia nu diferă de celelalte tipuri de alergii: dureri de cap, dureri articulare, simptome de răceală, potrivit portalului medicinform.net.

Un număr tot mai mare de pacienţi s-au adresat în ultimul timp cu astfel de simptome, trag un semnal de alarmă medicii americani, care asociază simptomele respective şederii prelungite în zone în care există reţele internet fără fir.

În SUA, mai mulţi părinţi au reclamat în justiţie unele companii în domeniu din cauza presupuselor efecte negative ale reţelelor Wi-Fi asupra sănătăţii copiilor lor, pe fondul apariţiei a tot mai multe studii, bine documentate, privind impactul acestor tip de reţele asupra sănătăţii umane.

Unii oameni de ştiinţă consideră pe deplin întemeiate astfel de temeri, deoarece, argumentează ei, reţelele fără fir funcţionează pe aceeaşi frecvenţă ca şi cuptorul cu microunde. Pe o astfel de frecvenţă, un aliment se încălzeşte doar în câteva minute în cuptor şi, prin urmare, în mod logic se poate presupune un posibil impact negativ al tehnologiei Wi-Fi asupra sănătăţii umane.AGERPRES/(Lilia Traci)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Trucuri pentru raceala Este oare bine sa depui efort atunci cand simti ca vei cadea la pat cu o raceala? Potrivit cercetarilor, de fapt s-ar putea sa fie o idee buna pentru sanatate. Cel putin este improbabil ca iti va face rau, doar in cazul in care exagerezi cu eforturile.
Raceala gripa sau viroza - cum facem diferenta? Nas infundat, usturime in gat si febra – simptome cu care toti ne-am confruntat la un moment dat, insa fara sa stim daca este vorba de o simpla raceala, gripa sau o viroza de sezon. Care este diferenta intre aceste boli si mai ales cum le putem trata? Desi la prima vedere pot avea manifestari...
RACEALA SI GRIPA la copii - Cauze, simptome si tratament Urmariti un interviu video cu dr. Rodica Lazar Contes, Medic Primar Pediatru. Intrebari la care pediatrul ofera mamicilor raspunsuri: 1. Care este diferenta dintre raceala si gripa? 2. Cand este cazul sa ii dam unui bebelus antibiotic? 3. Se face exces de antibiotic? 4. Cum prevenim racelile? 5...
GfK(studiu): Insomnia, locul 2 după răceală între cele mai frecvente probleme de sănătate la nivel global Jumătate din populaţia globului spune că a suferit de răceală în ultimele 12 luni şi peste un sfert dintre cei chestionaţi acuză stări de insomnie sau tulburări ale somnului, potrivit rezultatelor unui studiu online realizat de GfK, remis miercuri AGERPRES.
RĂCEALA COMUNĂ ȘI GRIPA Odată cu începerea sezonului rece, pentru fiecare din noi crește riscul îmbolnăvirii de guturai (răceala comună) sau în cazuri extreme, de gripă. În ambele situații se produce “întâlnirea” dintre sistemul imunitar deficitar și agentul cauzator de boală, un virus.
Ce trebuie sa stii daca racesti pe parcursul sarcinii Raceala nu este niciodata placuta mai ales atunci cand esti insarcinata. Exista peste 200 de virusuri care pot cauza "raceala", o infectie a tractului respirator superior. Schimbarea dintre anotimpuri aduce dupa sine si o predispozitie pentru raceli deoacere sarcina suprima sistemul...