Cele mai citite
 


Brăila: Rezerve contra cost, pentru rudele pacienţilor de la Spitalul Judeţean
miercuri, 28 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va inaugura, începând cu luna octombrie, mai multe rezerve, unde rudele pacienţilor pot rămâne peste noapte, contra cost, să îşi îngrijească bolnavii internaţi în instituţie, după cum a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Vor fi rezerve cu două paturi, unde soţia, sora, fratele pacienţilor pot rămâne peste noapte să îi îngrijească, dacă aceştia doresc. Omul îşi va plăti patul în regim hotelier. Asta nu înseamnă că o să punem 100 de euro pe pat. O să punem nişte condiţii suportabile pentru cei care vin şi stau acolo. La fel va fi şi cu medicametele(...)', a declarat Stancu.
Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de 20 de ori de când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean Brăila, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Încasările au crescut de 20 de ori. De la 400-500 de milioane lei vechi, cât avea spitalul înainte, la circa 10 miliarde de lei. Când va porni şi Ambulatoriu, cu cele două aparate superperformante, vor veni şi mai mulţi bani. Deja există o listă de aşteptare la RMN-ul de 3 Tesla. Sunt pacienţi nu numai din Brăila, a ajuns şi Constanţa să apeleze la noi, şi Bucureştiul. Inaugurarea Centrului de Glaucom este un prim pas în ceea ce am numit turismul pe sănătate, urmează şi altele', a declarat Stancu.
CJ Brăila are în plan să investească anul acesta aproximativ 30 de milioane de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: CJ contestă încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat că va contesta decizia Ministerului Sănătăţii de încadrare a Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a şi că va solicita autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze dosarul şi să acorde spitalului categoria...
Senatorul Ion Rotaru: Spitalul Judeţean Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a la acreditare Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, susţine că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a, deoarece întruneşte toate condiţiile pentru acreditarea în această categorie.