Cele mai citite
 


Ladislau Ritli: Ministerul Sănătăţii nu are legături cu firmele de consultanţă care implementează softurile de codificare
miercuri, 28 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, că a păstrat la cabinetul său ministerial întreaga echipă din timpul mandatului lui Attila Cseke, inclusiv pe consilierul acuzat că ar avea legături cu firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, deoarece nu are niciun motiv să renunţe la el.
"Şi eu astăzi dimineaţă am auzit că există un consilier care ar avea astfel de legături. L-am întrebat şi el spune că nu mai are această activitate. Acest consilier este de mult în Ministerul Sănătăţii, eu toată echipa de consilieri am păstrat-o în Cabinet ministerial, nu pot să schimb într-o lună aşa de mult şi nici nu am avut niciun motiv, iar colegul susţine că nu mai activează în astfel de firme care se ocupă de optimizarea a raportărilor. Nu instituţia, ministerul sau ministrul Sănătăţii are legături la acestea nici pe departe", a spus Ritli în faţa deputaţilor Comisiei de sănătate.
El a arătat că o să verifice dacă sunt implicaţii în acest caz.
Întrebat care este procentul de fraudă produs de DRG Audit, ministrul a susţinut că nu ştie cât este de intens este acest fenomen.
Potrivit presei centrale, consilierul la Ministerul Sănătăţii Levente Vass este asociat la mai multe firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, printre care se numără DRG Audit şi Medicode, din Târgu Mureş. AGERPRES/(A-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ladislau Ritli: Ministerul Sănătăţii nu are legături cu firmele de consultanţă care implementează softurile de codificare Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, că a păstrat la cabinetul său ministerial întreaga echipă din timpul mandatului lui Attila Cseke, inclusiv pe consilierul acuzat că ar avea legături cu firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, deoarece nu...
UMF Târgu Mureş, desemnată de MS să organizeze un examen de rezidenţiat după tematica din 2015 Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a anunţat luni, pe site-ul propriu, că în urma discuţiilor purtate cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a fost desemnată să organizeze în această primăvară examenul de admitere la rezidenţiat după tematica din 2015.
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
Ministrul Sănătăţii a anunţat plata tuturor datoriilor către farmacii Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a anunţat, joi, la Târgu Mureş, că au fost plătite toate datoriile către farmacii.
Attila Cseke a inaugurat investiţiile Ministerului Sănătăţii de la SCJU Târgu Mureş şi SCJ Mureş Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a inaugurat, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi la Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş investiţiile finanţate de minister în valoare totală de 14,4 milioane de lei.
Mureş: Ministrul Sănătăţii, la deschiderea Congresului Naţional de Farmacie din România Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a participat, joi, la deschiderea celei de-a XIV-a ediţii a Congresului Naţional de Farmacie din România, subliniind că, în ultimii ani, reţeaua de farmacii a cunoscut o dezvoltare însemnată în ţara noastră, numărul farmacii dublându-se practic în 10 ani.