Cele mai citite
 


Ritli Ladislau pregăteşte un act normativ prin care să fi deblocate o parte din posturile din sănătate
miercuri, 28 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a susţinut marţi, în timpul întrevederii cu membrii Comisiei pentru sănătate din Senat, că intenţionează să iniţieze un act normativ prin care o parte dintre posturile din sistemul medical ar urma să fie deblocate.
Ministrul Sănătăţii a subliniat că actualul raport de şapte persoane care ies din sistem la o persoană angajată ar putea fi micşorat la un raport de trei la unul.
"Acum, la şapte posturi vacantate se angajează o persoană şi doresc să vin cu această propunere. Pregătim argumente cantitative, calitative, de toate tipurile ca să putem veni cu o astfel de propunere", a declarat acesta. AGERPRES/ (AS - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ion Rotaru (PSD): L-am invitat la Comisia de sănătate din Senat pe ministrul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost invitat să îşi prezinte săptămâna viitoare priorităţile mandatului în faţa membrilor Comisiei de sănătate din Senat, a declarat vineri, la Brăila, preşedintele acestui for, social-democratul Ion Rotaru.
Senat: Ministrul Sănătăţii nu va fi membru al CSAT Plenul Senatului a respins, în şedinţa de luni, propunerea legislativă care modifica legea nr. 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) în sensul ca dintre membrii CSAT să facă parte şi ministrul Sănătăţii, ca reprezentant al unui 'domeniu de mare însemnătate...
Bihor: Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, în mijlocul comunităţii natale, de 15 martie Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a sărbătorit ziua Maghiarilor de Pretutindeni împreună cu familia, în mijlocul comunităţii natale, la festivităţile organizate de UDMR Bihor.
Bihor: Ministrul sănătăţii anunţă deblocarea a o treime din cele 45.000 de posturi vacante din sistem Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a anunţat, sâmbătă, că o treime din cele circa 45.000 de posturi vacante din sistemul sanitar vor fi deblocate, prin modificarea legii, în prima parte a anului.
Ministrul Sănătăţii: Secţia de arşi de la Floreasca va fi deschisă; printr-un proiect cu Ambasada Franţei urmează să şcolarizăm specialiştii Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat, marţi, în plenul Senatului, că Secţia de arşi de la Spitalul Floreasca urmează să fie deschisă, după ce medicii care îşi vor desfăşura aici activitatea îşi vor finaliza specializarea în Franţa.
Ministrul sănătăţii: Număr record de victime - 13 - într-o singură zi, cauzat de condiţiile meteo Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a declarat, sâmbătă, la Oradea, că vineri s-a înregistrat un număr record de victime din cauza fenomenelor meteo, 13 persoane fiind răpuse de temperaturile extrem de scăzute.