Cele mai citite
 


Ladislau Ritli: Ministerul Sănătăţii nu are legături cu firmele de consultanţă care implementează softurile de codificare
miercuri, 28 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, că a păstrat la cabinetul său ministerial întreaga echipă din timpul mandatului lui Attila Cseke, inclusiv pe consilierul acuzat că ar avea legături cu firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, deoarece nu are niciun motiv să renunţe la el.

"Şi eu astăzi dimineaţă am auzit că există un consilier care ar avea astfel de legături. L-am întrebat şi el spune că nu mai are această activitate. Acest consilier este de mult în Ministerul Sănătăţii, eu toată echipa de consilieri am păstrat-o în Cabinet ministerial, nu pot să schimb într-o lună aşa de mult şi nici nu am avut niciun motiv, iar colegul susţine că nu mai activează în astfel de firme care se ocupă de optimizarea a raportărilor. Nu instituţia, ministerul sau ministrul Sănătăţii are legături la acestea nici pe departe", a spus Ritli în faţa deputaţilor Comisiei de sănătate.
El a arătat că o să verifice dacă sunt implicaţii în acest caz.
Întrebat care este procentul de fraudă produs de DRG Audit, ministrul a susţinut că nu ştie cât este de intens este acest fenomen.
Potrivit presei centrale, consilierul la Ministerul Sănătăţii Levente Vass este asociat la mai multe firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, printre care se numără DRG Audit şi Medicode, din Târgu Mureş. AGERPRES/(A-Florentina Peia)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ladislau Ritli: Ministerul Sănătăţii nu are legături cu firmele de consultanţă care implementează softurile de codificare Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, că a păstrat la cabinetul său ministerial întreaga echipă din timpul mandatului lui Attila Cseke, inclusiv pe consilierul acuzat că ar avea legături cu firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, deoarece nu...
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, în vizită în judeţul Sălaj Modul în care au fost investiţi banii alocaţi de Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea unor secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dar şi problemele cu care se confruntă sistemul medical din judeţul Sălaj îi vor fi prezentate vineri, ministrului de resort Ladislau Ritli, cu prilejul...
Mureş: Ministrul Sănătăţii, la deschiderea Congresului Naţional de Farmacie din România Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a participat, joi, la deschiderea celei de-a XIV-a ediţii a Congresului Naţional de Farmacie din România, subliniind că, în ultimii ani, reţeaua de farmacii a cunoscut o dezvoltare însemnată în ţara noastră, numărul farmacii dublându-se practic în 10 ani.
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.
Ministerul Sănătăţii lucrează la proiectul de lege privind scoaterea la concurs a posturilor vacante Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a anunţat, joi, la Suceava, că posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate, precizând că, în prezent, se lucrează la un proiect privind scoaterea la concurs a posturilor vacante.
Un procent de 3% dintre bolnavii de diabet sunt copii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a atras atenţia în conferinţa de presă prilejuită de Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului, că aceasta este o afecţiune în creştere. Îngrijorător este faptul că diabetul este în creştere la copii şi adolescenţi, care, spre deosebire de perioadele de până acum...