Cele mai citite
 


Buzău: Centru regional de geriatrie, în clădirea fostei Maternităţi
joi, 29 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru regional de geriatrie va funcţiona în localul fostei Maternităţii din Buzău, a anunţat, miercuri, în şedinţa CJ, preşedintele acestui for, Victor Mocanu.
''Această locaţie o vom reabilita urmând ca ea să fie dată în folosinţa sistemului de sănătate. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu conducerea Institutului naţional de geriatrie Ana Aslan, aici vom dezvolta un centru medical de geriatrie pentru locuitorii judeţului Buzău şi ai judeţelor limitrofe'', a precizat preşedintele CJ.
Potrivit sursei citate, noua Maternitate, investiţie în valoare de peste 100 de milioane de lei realizată din fondurile CJ Buzău, se află în faza finală şi va fi inaugurată în această toamnă.
''Imobilul în care a funcţionat vechea Maternitate devine liber în câteva luni şi pentru a-i păstra destinaţia de centru medical vom realiza un centru de geriatrie solicitat de numeroşi pensionari din Buzău şi judeţele învecinate'', a mai spus Victor Mocanu. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un nou centru de dializă, investiţie de 3 milioane de euro Consiliul judeţean Buzău a aprobat vineri concesionarea unei suprafeţe de teren de 2.078 de metri pătraţi în vederea construirii unui centru medical de dializă, investiţie în valoare de 3 milioane de euro. Iniţiativa aparţine unei firme de profil din Capitală.
Buzău:Două proiecte cu finanţare europeană realizate prin Programului Operaţional Regional Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a inaugurat, marţi, două proiecte implementate cu finanţare europeană nerambursabilă, un centru stomatologic de excelenţă şi modernizarea Ambulatoriul Spitalului municipal...
Buzău:Primul centru medical de permanenţă în mediul rural Direcţia de Sănătate Publică Buzău cu sprijinul autorităţilor locale a deschis în localitatea Verneşti un centru medical de permanenţă care deserveşte peste 5000 de persoane.
Buzău: 23 de mame cu bebeluşi au fost transferate la noua Maternitate Un număr de 23 de mame cu bebeluşii lor au fost transferate, joi, cu ambulanţele la noua Maternitate, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţie în valoare de 18 milioane de euro.
Buzău: Un nou centru destinat copiilor cu autism Un centru de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism unde 19 copii beneficiază de asistenţă de specialitate s-a deschis în cadrul Complexului de servicii pentru copilul cu handicap sever nr. 8 din Buzău.
Buzău: Anchetă DNA la Consiliul Judeţean cu privire la o investiţie inaugurată în 2012 Trei angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Buzău sunt cercetaţi de procurorii DNA în legătură cu construcţia noii maternităţi din Buzău, investiţie de circa 100 de milioane de lei, realizată în timpul mandatului fostului preşedinte al CJ, Victor Mocanu.