Cele mai citite
 


Testare gratuită a tensiunii şi indicelui de masă corporală
joi, 29 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ziua mondială a inimii va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a tensiunii şi a indicelui de masă corporală (IMC), sâmbătă şi duminică, informează un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.
Sesiunile de testări gratuite de tensiune şi indice de masă corporală vor fi efectuate în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării: Arad, Bacău, Craiova, Cluj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Braşov, Oradea, Galaţi, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Suceava şi Constanţa.
Evenimentul se va desfăşura în ambele zile în intervalul 12,00 - 18,00, cu sprijinul Galeriei Real şi al Sensiblu, iar cei care vor lua parte la acest eveniment vor putea câştiga diverse premii la concursuri pe teme de sănătate.
''Dorim să fim alături de clienţii noştri şi în contexte sociale. Ziua inimii marchează faptul că ne deschidem porţile şi către evenimente necomerciale, cum ar fi campaniile de screening al populaţiei. Suntem convinşi că publicul apreciază că în timpul dedicat cumpărăturilor, noi îi oferim beneficiul unor teste gratuite de sănătate. Aceasta cu atât mai mult cu cât fiecare dintre noi devine din ce în ce mai ocupat şi mai puţin preocupat de sănătatea sa'', a declarat Ioana Laura Paşca, director marketing Galeria Real.
''Prin această campanie, Sensiblu doreşte să ofere clienţilor săi oportunitatea de a avea acces la informaţii despre riscurile şi posibilităţile de prevenţie în cazul bolilor cardiovasculare.
Scopul campaniei Ziua Inimii este sprijinirea pacienţilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos'', a spus, la rândul său, Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu.
Ziua Inimii este un eveniment marcat la nivel internaţional în ultima duminică din septembrie prin campanii de educare şi testare a populaţiei.
România ocupă locul 3 în lume în ceea ce priveşte decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre români mor din cauza bolilor de inimă.
Federaţia Mondială a Inimii recomandă în acest an o dietă sănătoasă, săracă în grăsimi saturate şi sare, dar bogată în fructe şi legume.
Campania va avea loc în Galeria Real din Bucureşti - Titan, Berceni, Vitan.AGERPRES/(AS -Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Aproape 4000 de persoane testate în acest weekend în Galeriile Real din toată ţara, cu ocazia “Zilei mondiale a inimii” 3996 persoane şi-au măsurat în acest weekend tensiunea şi indicele de masă corporală în Galeria Real, într-un proiect realizat în parteneriat cu Sensiblu şi Real Hypermarket, cu ocazia Zilei Inimii.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Galeria Real împreunã cu Sensiblu şi MEDCO realizeazã cu ocazia Zilei Inimii testãri gratuite de tensiune arterială şi indice de masã corporalã În weekendurile 29-30 septembrie şi 6-7 octombrie, în 13 locaţii din 11 oraşe, personal specializat va face testãri şi va oferi sfaturi celor interesaţi.
Aproape 4.000 de persoane testate cu ocazia Zilei mondiale a inimii Aproape 4.000 de persoane au fost testate la sfârşitul săptămânii trecute în Galeriile Real din toată ţara, cu ocazia Zilei mondiale a inimii, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
Campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză O campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, în cadrul platformei "Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere" şi în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu...