Cele mai citite
 


Un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia complicatiilor
joi, 29 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diabetul
 

Atunci cand o persoana are diabet, este foarte important sa invete sa aiba grija de sine si sa isi controleze glicemia. Mentinerea valorilor glicemiei in limite cat mai aproape de normal, reprezinta cea mai buna modalitate de a evita aparitia complicatiilor diabetului.

 

Persoanele cu diabet prezinta riscul de a dezvolta complicatii cum ar fi afectiuni ale ochilor, inimii, picioarelor, rinichilor si nu numai.

Vestea buna este ca exista solutii pentru a avea un stil de viata sanatos. Sta in puterea fiecaruia sa-si ingrijeasca sanatatea. Informarea, vizita la medic si un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia complicatiilor. Cu cat controlul glicemiei este mai bun, cu atat mai lente sunt debutul si progresia complicatiilor.
 
Testarea structurata are un impact deosebit asupra rezultatelor medicale in tratamentul diabetului. Multe persoane nu stiu ca ar putea avea diabet si din aceasta cauza nu primesc tratament corespunzator. In acest caz este doar o chestiune de timp pana cand apar primele complicatii. Un control bun al glicemiei poate minimiza sau chiar inlatura aproape toate complicatiile diabetului”, a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.
 
Roche Romania Diagnostics Division continua campania „Fa PASul corect: Controleaza DIABETUL”, lansand „Trusa de profil glicemic”, o noua solutie Accu-Chek care ii ajuta pe pacientii cu diabet sa descopere un nou stil de viata.
Principala preocupare a diviziei Diabetes Care a Roche a fost intotdeauna aceea de a oferi persoanelor cu diabet posibilitatea de a-si controla diabetul, pe cat posibil independent”, a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.
 
Cu „Trusa de profil glicemic” controlul diabetului este comod, eficient si real, iar testarea structurata ajuta in luarea celor mai bune decizii.
„Trusa de profil glicemic” va fi disponibila in farmacii incepand cu 1 Octombrie 2011*.
Continutul trusei a fost astfel gandit incat sa ofere utilizatorului tot ceea ce este necesar realizarii profilului glicemic:
  • Teste de glicemie Accu-Chek Active
  • Grafic de profil glicemic Accu-Chek 3600 View
  • Brosura Accu-Chek 3600 View
  • Creion + ascutitoare
  • Video cu instructiuni pentru utilizarea optima a  trusei
 
Pentru informatii despre un stil de viata sanatos vizitati www.accu-chek.ro.
 
* In limita stocului disponibil

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sanatos poate fi si gustos! Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania “Sanatos poate fi si gustos!”, alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr. Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie.
Un control bun al glicemiei ajută persoanele cu diabet să evite apariţia complicaţiilor Menţinerea valorilor glicemiei în limite cât mai aproape de normal reprezintă cea mai bună modalitate de a evita apariţia complicaţiilor diabetului.
Roche Romania Diagnostics Division continua campania „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!” Roche Romania Diagnostics Division continua campania de informare „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!”. Aceasta campanie isi propune sa ofere informatii cu privire la metodele de prevenire a diabetului si de automonitorizare a glicemiei, insistand asupra adoptarii unui stil de viata sanatos.
Comunicat de presă - Campania Naţională 'Controlează-ţi Diabetul' la Craiova 1 din 2 adulţi cu diabet rămân NEDIAGNOSTICAŢI şi sunt expuşi unor complicaţii grave ce pot produce dizabilitate şi chiar moarte prematură
Roche Romania Diabetes Care lanseaza “Trusa promotionala Accu-Chek Active” Roche Romania Diabetes Care vine in sprijinul pacientilor diagnosticati cu diabet cu o noua solutie: “Trusa promotionala Accu-Chek Active” . Aceasta este o trusa completa, cu ajutorul careia persoanele cu diabet nu numai ca-si vor putea monitoriza singuri valorile glicemiei, dar isi vor...
Roche Romania Diagnostics Division continua campania “Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!” Roche Romania Diagnostics Division isi respecta promisiunea de a veni in permanenta cu noi solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real.