Cele mai citite
 


Tratament unghii incarnate
joi, 29 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Au, ma doare!, Dermatologie
 

“Procedura 3TO Spange este alternativa interventiei chirurgicale
in tratarea unghiei incarnate”.

Din pacate inca, persoanele care sufera de unghie incarnata apeleaza la operatii chirurgicale extrem de dureroase prin reducerea patului unghial sau prin inlaturarea completa a unghiei. Acestea se efectueaza sub anestezie locala.
Recuperarea impune anumite restrictii. Unghiile care se regenereaza devin mai inguste dar rata de recidiva dupa aceasta interventie este destul de mare.
3TO Spange este o solutie de succes si de durata in corectarea unghiei incarnate prin aplicarea pe unghie a unor fire subtiri de metal (similare aparatului dentar) care corecteaza directia de cresterea a unghiei. Unghiile deformate sau incarnate vor creste natural si sanatos.
Prin aceasta metoda operatiile pot fi evitate .
Sarmulitele Spange sunt confectionate dintr-un metal flexibil, compatibil cu tesutul. Se personalizeaza dupa fiecare format de unghie si se aplica rapid , fara durere. Procedura dureaza cateva minute si nu restrictioneaza activitatile zilnice, sportive.
Tratamentul cu o proteza din sarme este o metoda noua in Romania si corecteaza toate formele de unghii , fie ca este vorba de unghii crescute in carne sau unghii deformate in urma unor traumatisme, lovituri sau chiar si atunci cand deformarea lor are la baza factori ereditari.
Informatii suplimentare: unghieincarnata.wordpress.com/

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mituri şi adevăruri despre plasele chirurgicale folosite în tratamentul herniilor Apariţia plaselor chirurgicale din polipropilenă, numite şi proteze parietale, a reprezentat un progres major în tratamentul chirurgical al herniilor abdominale, reducând riscul de recidivă de 10 ori.
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
A cântat în timpul unei operaţii pe corzile vocale pentru a-şi păstra vocea Alama Kante, o cântăreaţă din Guinea, a povestit luni că a suferit o operaţie la gât, sub hipnoză, în Franţa şi a cântat pe toată durata procedurii, pentru ca medicii să se asigure că nu-i afectează corzile vocale, conform Reuters.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Pacient de 98 de ani, operat de artoplastie Cel mai în vârstă pacient tratat într-un spital privat pentru o operaţie de artoplastie s-a externat.
Operaţie de reconstrucţie de bazin cu alogrefă, realizată în premieră în România O operaţie de hemipelvectomie dreaptă, cu reconstrucţie cu alogrefă şi artroplastie totală de şold a fost realizată, pentru prima oară în România, la Spitalul de Ortopedie MedLife, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis miercuri.