Cele mai citite
 


Alico Asigurări România susţine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alico Asigurări România susţine campania umanitară de strâgere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi, cea mai importantă unitate sanitară din regiunea de nord-est a ţării, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
'Înfiinţată în 1970, instituţia are nevoie urgentă de reabilitare pentru ca cei peste 60.000 de copii cu vârste de până la 18 ani care sunt trataţi anual în această unitate medicală să poată beneficia de cele mai bune tratamente. Acţiunea este organizată de Fundaţia Scheherazade, aflată la al doilea mare proiect de acest gen după finalizarea cu succes a campaniei de renovare a Spitalului Marie Curie din Bucureşti', se arată în document.
Potrivit acestuia, în spitalul Sf. Maria, mai multe sectoare sunt în stare de degradare, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile sanitare, electrice şi termice. Scopul proiectului este de a începe renovarea celui de-al 3-lea etaj al spitalului, dedicat chirurgiei pediatrice. Campania de comunicare a proiectului, sub denumirea 'Copiii fac bine' se va desfăşura până la începutul lunii decembrie 2011. Mesajul campaniei este transmis de copii către părinţi, încurajându-i pe aceştia să facă o donaţie de 2 euro pentru renovarea spitalului. Toţi cei care doresc să contribuie la reabilitarea Spitalului Sf. Maria din Iasi pot trimite SMS la numărul 879.
American Life Insurance Company (Alico), este o companie MetLife, Inc., reprezentată în România prin Alico Asigurări România S.A. (Alico Asigurări) şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.
MetLife, Inc. este un lider global în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 50 de ţări. Prin filialele şi companiile sale afiliate, MetLife deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Alico ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă şi a pensiilor administrate privat, reprezentând alegerea a peste 1 milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fundaţia Scheherazade lansează o nouă campanie de strângere de fonduri, pentru renovarea Spitalului 'Sf. Maria' (Iaşi) Preşedinta Fundaţiei Scheherazade, Wajiha Haris, alături de fundaţia pe care o conduce, a lansat, joi, o nouă campanie de renovare a unui spital pentru copii, respectiv spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, prin campania "Copiii fac bine".
Iaşi: Proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă, finalizat Reprezentanţi ai autorităţilor din România şi Republica Moldova s-au aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la închiderea oficială a unui proiect transfrontalier în domeniul situaţiilor de urgenţă.
Guvernul SUA renovează Spitalul din Ghimpaţi (Giurgiu) şi Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Iaşi Guvernul SUA renovează Spitalul din localitatea Ghimpaţi din judeţul Giurgiu şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Iaşi, informează Ambasada SUA la Bucureşti într-un comunicat dat publicităţii joi.
Prezentare de modă în sprijinul Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi Reşedinţa ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, Mark Gitenstein, a găzduit joi seară o prezentare de modă a cunoscuţilor designeri Irina Schrotter, Stephan Pelger şi Lena Criveanu organizată în scopul sprijinirii Fundaţiei Scheherazade în proiectul demarat în beneficiul Spitalului de copii "Sfânta...
Guvernul SUA renovează Spitalul din Ghimpaţi şi Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Iaşi Guvernul SUA renovează Spitalul din localitatea Ghimpaţi din judeţul Giurgiu (sud) şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Iaşi (est), informează Ambasada SUA la Bucureşti într-un comunicat dat publicităţii joi.
Investiţie de milioane de euro pentru reabilitarea spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi va fi reabilitat cu ajutorul Consiliului Judeţean şi Fundaţiei Scheherazade care vor investi câteva milioane de euro pentru consolidarea unităţii medicale, dar şi pentru dotarea cu mobilier.