Cele mai citite
 


Chavez internat de urgenţă în spital, potrivit unui cotidian din Miami; Caracasul dezminte
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele venezuelean, Hugo Chavez, a fost internat de urgenţă marţi dimineaţa în spitalul militar din Caracas din cauza unei insuficienţe renale, potrivit cotidianului Nuevo Herald care apare la Miami /SUA/, informaţie dezminţită miercuri de ministrul venezuelan al informaţiilor, Andres Izarra, informează joi AFP.
'Starea sa generală este destul de gravă', a afirmat o sursă sub rezerva anonimatului pentru cotidianul în limba spaniolă.

'Cei care ar trebui internaţi, sunt jurnaliştii de la Nuevo Herald, însă la azil', a scris la rândul său ministrul venezuelean pe contul său de Twitter.

Săptămâna trecută, preşedintele venezuelean, singurul autorizat să vorbească despre starea sa de sănătate, s-a întors în ţară venind din Cuba unde a fost supus unei noi serii de chimioterapie în lupta împotriva cancerului cu care a fost diagnosticat.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacienţii internaţi la Spitalul Militar Central au nevoie de sânge; stocurile - epuizate Pacienţii internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' au nevoie de sânge, stocurile unităţii medicale fiind epuizate din cauza scăderii numărului de donatori în perioada sărbătorilor de iarnă şi la începutul anului.
Spitalul Militar organizează un simpozion pe teme de medicină internă sau de urgenţă Spitalul Militar organizează miercuri şi joi a doua ediţie a simpozionului Zilele Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", în cadrul căruia vor avea loc prezentări de specialitate susţinute în domeniul oncologiei digestive, medicinei interne, medicinei de urgenţă sau medicinei...
Spitalul Militar: Nu se pune în niciun caz problema prevenirii infecţiilor nosocomiale cu spirt Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" a precizat marţi că foloseşte pentru dezinfecţia suprafeţelor, instrumentarului, tegumentelor şi mucoaselor soluţii biocide, care asigură prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale, conform normelor şi procedurilor interne elaborate...
Spitalul Militar a iniţiat o campanie de informare şi promovare a donării de sânge Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''Dr. Carol Davila'' a iniţiat o campanie de informare şi promovare a donării de sânge, intitulată ''Numai împreună putem salva!'', în vederea creşterii numărului de donatori şi salvării vieţii pacienţilor care au nevoie de transfuzii sanguine.
Spitalul Militar: S-a intervenit din nou chirurgical la unii dintre răniţii aflaţi în stare critică Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, a declarat, luni seară, că în cursul zilei s-a intervenit din nou chirurgical la unii dintre cei cinci pacienţi aflaţi în stare critică în unitatea medicală, în urma incendiului de la Colectiv, întrucât...
Spitalul Militar a obţinut avizul pentru înfiinţarea Centrului pentru melanomul malign şi cancere cutanate Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" a obţinut avizul conducerii Ministerului Sănătăţii pentru înfiinţarea Centrului pentru melanomul malign şi cancere cutanate, structură care va funcţiona în cadrul Secţiei Dermato-venerologie.