Cele mai citite
 


Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor)
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.
'Paris plângea pe jos, iar Prince era în picioare şi avea un aer cu adevărat şocat, plângând încetişor', a povestit Faheem Muhammad în timpul audierii sale în calitate de martor, despre doi dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson.

'Am venit şi i-am adunat laolaltă, le-am vorbit o secundă, apoi am chemat-o pe bonă şi am plecat spre parter pentru a duce pe toată lumea într-o altă cameră', a declarat el.

Doctorul Murray, care se ocupa de starea de sănătate a lui Michael Jackson în timp ce acesta pregătea o serie de concerte de revenire la Londra, se învârtea în jurul starului când Faheem Muhammad a intrat în cameră.

'Părea foarte nervos, transpira. Părea pe cale să facă un masaj cardiac', a adăugat martorul, precizând că trupul lui Michael Jackson era întins pe jos, lângă pat.

Întrebat dacă Michael Jackson părea mort în acel moment, Faheem Muhammad a răspuns 'da'. 'Ochii îi erau deschişi, iar gura întredeschisă', a povestit garda de corp.

O altă gardă de corp, Alberto Alvarez, era deja în cameră când Faheem Muhammad a ajuns la faţa locului. 'Dr. Murray a întrebat dacă vreunul dintre noi ştie să facă un masaj cardiac', a povestit Muhammad.

Doctorul Murray, inculpat pentru omucidere involuntară, riscă până la patru ani de închisoare în caz de condamnare.

Michael Jackson a murit la 50 de ani din cauza unei supradoze de medicamente, respectiv o 'intoxicaţie gravă' cu propofol, un anestezic pe care îl folosea ca somnifer.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul lui Michael Jackson a ascuns sedativele cântăreţului (martor) O gardă de corp apropiată de Michael Jackson a declarat joi, la procesul medicului starului, că acesta din urmă i-a cerut să-l ajute să se debaraseze înaintea de sosirea paramedicilor de flacoanele de medicamente administrate 'regelui popului' în dimineaţa morţii lui, relatează AFP.
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/ Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.
Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.