Cele mai citite
 


D. Florea(PC): Nu voi vota niciodată cu Puterea atât timp are altă agendă decât cea a românilor
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul general al PC, deputatul Damian Florea, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că nu a votat niciodată în Parlament cu Puterea şi nu va vota, atâta timp cât aceasta guvernare va avea o altă agendă decât cea a cetăţeanului.
"Nu am votat niciodată cu Puterea si nu voi vota niciodată atât timp cât Puterea are o alta agenda decât cea a românilor", a spus Damian Florea.
El a adăugat că afirmaţiile sale vin ca o replică "la propaganda puterii" care "s-a grăbit să spună" că acesta a votat alături de deputatul Tudor Ciuhodaru.
"Nu pot să fiu de acord cu acest guvern-camarilă care, aşa cum bine zicea Traian Băsescu, reprezintă grasul care s-a cocoţat în spatele cetăţeanului. Voi vota alături de ei atunci când vor construi cei 1000 de kilometri de autostradă promişi. Deocamdată, n-au terminat decât 17 kilometri", a adăugat Damian Florea.
Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat joi că Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator, decizia excluderii fiind luată de liderul formaţiunii conform statutului PC şi protocolului USL.
Potrivit liderului conservator, Tudor Ciuhodaru a acţionat, în ultimul timp, împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, a decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid.
Decizia vine la o săptămână după ce Tudor Ciuhodaru a început să acţioneze împotriva USL, a explicat Biroul de presă al PC, care aminteşte că pe 20 septembrie la şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului dedicată învestirii noului guvern prin înfiinţarea Ministerului pentru Fonduri Europene, deputatul PC Tudor Ciuhodaru a fost singurul reprezentant al Opoziţiei care a votat pentru noul Cabinet.
"Miercuri, 21 septembrie, sub pretextul că doreşte să discute cu premierul legat de înfiinţarea unui spital în Iaşi, Tudor Ciuhodaru a participat la guvern la o întâlnire cu Emil Boc şi lideri ai UNPR. Luni, 26 septembrie, potrivit unor surse de încredere, Tudor Ciuhodaru a participat la şedinţa conducerii UNPR. Marţi, 27 septembrie, la votul final pentru învestirea noului Avocat al Poporului, Tudor Ciuhodaru a participat din nou la vot şi, cu ajutorul votului său, puterea a reuşit să-şi impună candidatul. La şedinţa Biroului Politic de miercuri, 28 septembrie, Tudor Ciuhodaru a refuzat să participe, după ce iniţial confirmase participarea", precizează Biroul de presă al PC. AGERPRES / (A - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PC: Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al partidului Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator începând de joi, decizia excluderii fiind luată de preşedintele formaţiunii, Daniel Constantin, conform statutului PC şi protocolului USL, a anunţat Biroul de presă al PC.
Iaşi: Medicul deputat Tudor Ciuhodaru, alături de sindicaliştii din Sănătate Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de sănătate, participă alături de sindicaliştii din Sănătate la protestul din Piaţa Revoluţiei din Capitală pentru a-şi exprima nemulţumirile faţă de condiţiile de muncă şi de salarizare din sistemul medical.
Tudor Ciuhodaru, candidat UNPR la Primăria Iaşi: Sunt medic, îmi pasă de oameni (interviu) Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la Primăria Municipiului Iaşi, a acordat un interviu AGERPRES în care afirmă că vrea ca Iaşiul să fie "un oraş sănătos": atractiv pentru investiţii, prietenos cu localnicii şi cu o politică coerentă în sprijinul oamenilor...
Revista presei româneşti Ziarele româneşti apărute miercuri scriu despre încăpăţânarea parlamentarilor Opoziţiei de a lipsi de la şedinţele Comisiilor de specialitate, despre contractele de deszăpezire date pe motive politice, dar şi despre activismul civic al tinerilor români, şi, nu în ultimul rând, despre recunoaşterea juridică...
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea elicoptere SMURD în fiecare regiune de dezvoltare Deputatul PC Tudor Ciuhodaru a declarat, duminică, presei, că vrea ca în fiecare regiune de dezvoltare a României să existe un elicopter SMURD, mai ales că în urma desfiinţării şi comasării spitalelor transportul rapid către Unităţile de Primire a Urgenţelor este esenţială pentru supravieţuirea bolnavilor...
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru cere deblocarea posturilor de la Ambulanţă Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru cere Ministerului Sănătăţii deblocarea posturilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Iaşi, arătând că numărul echipajelor care pot interveni a scăzut cu peste 30%, fapt ce pune în pericol viaţa ieşenilor.