Cele mai citite
 


Galaţi: Prima promoţie de farmacişti a Universităţii Dunărea de Jos a trecut licenţa cu rezultate bune
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prima promoţie de farmacişti a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi a susţinut licenţa şi a finalizat-o cu rezultate meritorii, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al universităţii, Luiza Şerbănescu.
Potrivit acesteia, dintre cei 80 de absolvenţi, 79 s-au înscris şi au susţinut examenul de licenţă în faţa unei comisii alcătuite din cadre didactice ale Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Carol Davila'' din Bucureşti.
Dintre cei 79 de absolvenţi înscrişi în examen, 90% au obţinut note finale peste 8,00, iar dintre aceştia 38% au promovat examenul de licenţă cu note peste 9,00. Cea mai mare notă la examenul de licenţă a fost 9,74 şi a fost obţinută de Pachela Tuluceanu.
''Rezultatele sunt excepţionale şi stabilesc un standard înalt în ceea ce priveşte calitatea învăţământului superior la Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii Dunărea de Jos'', a spus Şerbănescu. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Facultatea de Medicină şi Farmacie, cea mai căutată de candidaţi, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 23 iul /Agerpres/- Cea mai căutată facultate de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi este cea de Medicină şi Farmacie, unde s-au înscris 843 de candidaţi din zece judeţe ale ţării, pe cele 185 de locuri disponibile.
Galaţi: Studenţii admişi la Facultatea de Medicină vor plăti o taxă de 5.000 lei Senatul Universităţii Dunărea de Jos Galaţi a stabilit valoarea taxelor pe care studenţii le vor plăti în anul universitar 2012-2013, cele mai mari fiind practicate la Facultatea de Medicină şi Farmacie, unde studenţii din anul întâi vor plăti 5.000 lei.
Galaţi: Cel mai mare număr de candidaţi din ultimii patru ani la Universitatea Dunărea de Jos Un număr de 2.665 de absolvenţi de liceu au depus 3.155 de fişe de înscriere (un candidat poate depune fişe la una sau mai multe facultăţi) la concursul de admitere de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, înregistrându-se cel mai mare număr de candidaţi din ultimii patru ani, a declarat luni,...
Pharma Forum Galati Pharma Business Services organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Galati, la Complex Viva, str. Traian nr.429, în perioada 13-14 noiembrie, începând cu orele 09:00.
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Galaţi: Universitatea Dunărea de Jos mai are 355 de locuri libere la buget Dintre cele 1.855 de locuri la buget pentru ciclul de studii universitare de licenţă au fost ocupate 1.500, în urma încheierii sesiunii din iulie a Admiterii 2011 la Universitatea Dunărea de Jos, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ superior, Luiza Şerbănescu...