Cele mai citite
 


Interpol: 2,4 milioane comprimate de medicamente, confiscate într-o operaţiune mondială
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciile de poliţie şi vamale din 81 de ţări au confiscat 2,4 milioane comprimate de medicamente contrafăcute vândute pe Internet, în cursul unei vaste operaţiuni desfăşurate între 20 şi 27 septembrie, a anunţat joi Interpol, organizaţia internaţională de poliţie, cu sediul la Lyon.
Valoarea acestor medicamente este estimată la 6,3 milioane de dolari. Operaţiunea, denumită "Pangea 4", a dus la arestarea la 55 de persoane. În total au fost închise 13.485 site-uri Internet.

Numai în Franţa, vameşii au confiscat peste 109.700 comprimate de medicamente.

Operaţiunea "Pangea", desfăşurată pentru al patrulea an consecutiv, vizează şi să atragă atenţia populaţiei asupra riscurilor pentru sănătate ale achiziţionării online de medicamente.AGERPRES/(Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Interpolul a confiscat aproape 10 milioane de medicamente contrafăcute Organizaţia internaţională de poliţie (Interpol) a anunţat joi confiscarea a aproape 10 milioane de unităţi de medicamente contrafăcute şi potenţial mortale, în cadrul unei ample operaţiuni desfăşurate simultan în 99 de ţări care a vizat magazine online de vânzare de produse farmaceutice, informează...
Interpol a confiscat peste nouă milioane de medicamente contrafăcute în întreaga lume Interpol a confiscat 9,4 milioane de medicamente contrafăcute şi potenţial mortale, în cursul unei operaţiuni efectuate simultan în 111 ţări şi care a vizat site-uri de vânzări, a anunţat joi organizaţia internaţională de poliţie cu sediul la Lyon, în Franţa, relatează AFP.
Interpolul anunţă confiscarea a 3,75 de milioane de doze de medicamente contrafăcute la nivel mondial Serviciile de poliţie şi vameşii din 100 de ţări au confiscat 3,75 milioane de doze de medicamente contrafăcute vândute pe Internet, în valoare de 10,5 milioane de dolari, un nou record, în cadrul unei operaţiuni mondiale de o săptămână, a informat joi Interpolul, relatează AFP.
Medicamente contrafăcute: Interpolul confiscă peste un milion de gelule, procedează la 76 de interpelări Organizaţia internaţională de poliţie Interpol a anunţat joi confiscarea a peste un milion de gelule de medicamente contrafăcute, vândute pe Internet, precum şi un număr de 76 de interpelări, după o operaţiune întreprinsă timp de o săptămână în 45 de ţări membre ale sale, relatează AFP.
Medicamente contrafăcute de peste 50 de milioane de dolari, confiscate în urma unei operaţiuni a Interpol O vastă operaţiune la nivel mondial împotriva traficului de medicamente false a permis arestarea a 393 de suspecţi şi confiscarea a milioane de produse potenţial periculoase de o valoare estimată de 53 de milioane de dolari (46,8 milioane de euro), a anunţat joi Interpolul, citat de AFP.
Trei persoane, trimise în judecată pentru punerea în circulaţie de medicamente contrafăcute Procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a trei persoane pentru punerea în circulaţie de produse medicamentoase contrafăcute fără consimţământul titularilor.