Cele mai citite
 


Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aeroclubul din Târgu Mureş
joi, 27 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un avion de mici dimensiuni, de agrement, având o persoană la bord s-a prăbuşit marţi seara la aeroclubul din Târgu Mureş, după ce pilotul a ratat decolarea.
Potrivit primelor informaţii, avionul a încercat să decoleze, dar nu a reuşit, după care s-a prăbuşit, avariindu-se la contactul cu solul.

În urma accidentului, pilotul - singurul pasager al avionului - a fost rănit. Potrivit coodonatorului SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu, rănitul este un bărbat de circa 50 de ani, care, atunci când a ajuns echipa de intervenţie, era foarte confuz şi agitat şi a trebuit sedat.

Pilotul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru investigaţii cu computerul tomograf, în urma cărora s-a stabilit că a suferit multiple fracturi la nivelul feţei, dar şi o fractură la nivelul coloanei vertebrale.

Boeriu a precizat că medicii neurochirurgi şi cei de chirurgie facială urmează să stabilească ce operaţii se impun, dar că, dată fiind fractura de coloană, există riscul ca bărbatul să rămână paralizat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ultimul stagiu al unui proiect POSDRU în specialitatea ortopedie şi traumatologie pediatrică debutează în septembrie la "Marie Curie" Ultimul stagiu de pregătire al unui proiect de consiliere, orientare profesională şi efectuarea de stagii de practică în ortopedia şi traumatologia pediatrică, care se desfăşoară la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Marie Curie", va începe pe 7 septembrie, în cadrul acestuia urmând să fie pregătiţi...
Suceava: Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean acreditată pentru prelevarea de ţesut osos şi ligamentar Secţia de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava a fost acreditată în acest an, de Agenţia Naţională de Transplant să efectueze prelevare de ţesut osos şi ligamentar, dar să şi utilizeze grefă osteo-ligamentară, a declarat presei şeful acestei secţii, medicul...
Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat în Capitală Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti de MedLife.
Stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi, la Spitalul Elias Spitalul Universitar de Urgenţă Elias va găzdui un program de stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi la medicină, informează un comunicat transmis AGERPRES.
Aproape 160 de studenţi au făcut practică la Spitalul 'Marie Curie' prin fonduri UE Un număr de 158 de studenţi au participat la stagii de practică în ortopedie şi traumatologie pediatrică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie", printr-un proiect de circa 2,14 milioane de lei, cofinanţat din Fondul Social European, ce a vizat creşterea ocupabilităţii elevilor din sistemul...
Caraş-Severin: Aparatură nouă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a reuşit să achiziţioneze aparatură nouă pentru investigaţii şi tratamente pentru secţiile Pneumologie, Ortopedie şi Traumatologie, Urologie şi Chirurgie, unice la nivelul judeţului Caraş-Severin, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr Dumitru Secăşan, managerul Spitalului...