Cele mai citite
 


PC: Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al partidului
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tudor Ciuhodaru nu mai este membru al Partidului Conservator începând de joi, decizia excluderii fiind luată de preşedintele formaţiunii, Daniel Constantin, conform statutului PC şi protocolului USL, a anunţat Biroul de presă al PC.
"Am fost mandatat în cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator să iau o decizie în ceea ce-l priveşte pe Tudor Ciuhodaru, în urma unei discuţii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut. Din păcate, nu a avut demnitatea să facă asta şi în faţa partidului care s-a angajat să-l susţină în alegerile din 2012", a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin, citat de Biroul de presă al partidului.
Potrivit liderului conservator, Tudor Ciuhodaru a acţionat, în ultimul timp, împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, a decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid.
"Consider că prin voturile acordate Puterii în Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator. În lupta pe care Uniunea Social Liberală o are cu regimul Băsescu-Boc nu avem nevoie de oameni duplicitari, ci de oameni care să-şi dorească cu adevărat schimbarea celor care au umilit cetăţenii în ultimul timp. USL este proiectul meu politic şi am credinţa că, alături de PSD şi PNL, îl vom duce până la capăt. Trebuie să rămânem uniţi şi să câştigăm în 2012 alegerile pentru a scoate PDL din toate structurile de stat din România", a declarat Daniel Constantin.
Decizia sa vine la o săptămână după ce Tudor Ciuhodaru a început să acţioneze împotriva USL, a explicat Biroul de presă al PC, care aminteşte că pe 20 septembrie la şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului dedicată învestirii noului guvern prin înfiinţarea Ministerului pentru Fonduri Europene, deputatul PC Tudor Ciuhodaru a fost singurul reprezentant al Opoziţiei care a votat pentru noul Cabinet.
"Miercuri, 21 septembrie, sub pretextul că doreşte să discute cu premierul legat de înfiinţarea unui spital în Iaşi, Tudor Ciuhodaru a participat la guvern la o întâlnire cu Emil Boc şi lideri ai UNPR. Luni, 26 septembrie, potrivit unor surse de încredere, Tudor Ciuhodaru a participat la şedinţa conducerii UNPR. Marţi, 27 septembrie, la votul final pentru învestirea noului Avocat al Poporului, Tudor Ciuhodaru a participat din nou la vot şi, cu ajutorul votului său, puterea a reuşit să-şi impună candidatul. La şedinţa Biroului Politic de miercuri, 28 septembrie, Tudor Ciuhodaru a refuzat să participe, după ce iniţial confirmase participarea", precizează Biroul de presă al PC. AGERPRES/(AS - Claudia Stănescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul Tudor Ciuhodaru a fost invitat, la sediul MS, pentru discuţii pe legea sănătăţii Dr. Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi, a declarat, marţi, că a fost invitat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru o discuţie pe proiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului...
Tudor Ciuhodaru (PSD): Legea privind produsele etnobotanice, pe ordinea de zi a Camerei Deputatul social democrat Tudor Ciuhodaru atrage atenţia asupra faptului că legea privind interzicerea comercializării produselor etnobotanice a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi subliniază că adoptarea acesteia reprezintă 'un pas important' pentru sănătatea românilor.
Comunicat de presă - Guvern - Informaţie de presă INFORMAŢIE DE PRESÃ privind actele normative care ar putea fi incluse pe agenda
D. Florea(PC): Nu voi vota niciodată cu Puterea atât timp are altă agendă decât cea a românilor Secretarul general al PC, deputatul Damian Florea, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că nu a votat niciodată în Parlament cu Puterea şi nu va vota, atâta timp cât aceasta guvernare va avea o altă agendă decât cea a cetăţeanului.
Comunicat de presă - Executiv INFORMAŢIE DE PRESÃ
Iaşi: Senatorul Marin Burlea motivează trecerea sa de la UNPR la PSD prin faptul că se simte de stânga Senatorul UNPR Marin Burlea, care a anunţat luni în plenul Senatului că devine membru al PSD, şi-a motivat, într-o declaraţie pentru AGERPRES, această trecere prin faptul că se simte tot mai de stânga în urma 'contactului cu populaţia tânără din Moldova', care este extrem de săracă şi nemulţumită.