Cele mai citite
 


Primăria Capitalei vinde cabinetele medicale
vineri, 30 septembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii bucureşteni îşi vor putea cumpăra cabinetele aflate în prezent în proprietatea Primăriei Capitalei.
Decizia a fost luată miercuri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, când s-a hotărât vânzarea în rate a cabinetelor medicale către ocupanţii actuali ai acestora.
Preţul cabinetelor urmează să fie stabilit de către evaluatori în funcţie de suprafaţă, situarea acestora şi starea imobilelor.
Plata se va face în rate în baza unui credit pe 15 ani, iar cei care nu au posibilitatea să cumpere aceste spaţii, vor putea plăti în continuare Primăriei Capitalei o redevenţă anuală cuprinsă între 40 şi 60 de euro pe metru pătrat.
Potrivit consilierilor municipali, în capitală sunt în jur de 1.400 de cabinete medicale.
Ei mai spun că prin vânzarea acestor cabinete se vor descongestiona spitalele, urmând ca pacientul să se adreseze medicului specialist. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Ecopolis:Ministerul Mediului şi Primăria Capitalei trebuie să colaboreze pentru rezolvarea problemei poluării din Bucureşti Ultimul studiu independent realizat de Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis pe tema calităţii aerului a arătat, la toate staţiile de monitorizare din Bucureşti, depăşiri substanţiale ale normelor prevăzute de Comisia Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru substanţele poluante...
PMB va demara un program pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor medicale şcolare Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB), va demara un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală, conform unei hotărâri adoptate, joi, de Consiliul General.
Primăria Capitalei: Numărul corturilor medicale anticaniculă a fost suplimentat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă suplimentarea numărului corturilor medicale anticaniculă, ca urmare a menţinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un număr de 24 de astfel de spaţii în Capitală, dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate.
Primăria Capitalei a amenajat 20 de corturi medicale anticaniculă în Capitală 20 de corturi medicale anticaniculă dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate au fost amenajate în Bucureşti, având în vedere avertizările de caniculă emise de meteorologi, a anunţat luni Primăria Capitalei.
Primăria Capitalei va prelua spitalele după un audit finaciar Primăria Capitalei nu a preluat încă cele 18 spitale transferate de la Ministerul Sănătăţii, dar când acest lucruse va realiza se va face după efectuarea unui audit financiar şi un management competitiv, a anunţat, miercuri, primarul general Sorin Oprescu. (Sursa: Agerpres)