Cele mai citite
 


Buzău: Bal de caritate al filialei Crucii Roşii
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
A treia ediţie a Balului de caritate al Crucii Roşii - filiala Buzău va avea loc, vineri seară, la eveniment fiind aşteptat şi preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Mihaela Geoană.
Scopul manifestării este strângerea de fonduri pentru ajutorarea familiilor defavorizate din judeţ.
"Ne-am inspirat din exemplul Reginei Maria, patroana Crucii Roşii, care organiza baluri de caritate pentru răniţi. Anul acesta, avem circa 150 de invitaţi, iar invitat de onoare este dna Mihaela Geoană", a precizat, marţi, pentru AGERPRES, Floarea Bârzu, preşedintele filialei Buzău a Crucii Roşii.
Filiala de Cruce Roşie are ca parteneri pentru eveniment Primăria Buzău şi Consiliul Judeţean Buzău.
Prima ediţie a Balului de caritate de la Buzău a avut loc în 2008. Anul următor, la acţiunea caritabilă a fost prezentă şi Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Fondurile strânse la Balul de Caritate al Crucii Roşii, folosite pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe Peste 15.092,75 lei au fost strânşi de la cele 150 de persoane care au donat la Balul Crucii Roşii Buzău, fondurile urmând a fi folosite pentru ajutorarea cu alimente a câtorva sute de persoane aflate în dificultate, a anunţat marţi conducerea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Brăila: Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat să intre pe DN 2B Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat în trafic să intre pe DN 2B Brăila - Buzău, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Jandarmeriei Brăila.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
A VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii, organizată sub genericul "E Crăciun şi pentru ei" Cea de-a VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii a fost găzduită, vineri seară, de Televiziunea Română (TVR) şi a avut ca scop colectarea de fonduri şi alimente în beneficiul copiilor defavorizaţi, sub sloganul "E Crăciun şi pentru ei".
Crucea Roşie va desfăşoară programul 'Banca de Alimente' în cinci oraşe Crucea Roşie Română organizează, în perioada 7-11 aprilie, spectacole, concursuri şi acţiuni caritabile care fac parte din programul 'Banca de Alimente' ce se va desfăşura în mai multe hipermarketuri din oraşele Buzău, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.