Cele mai citite
 


Covasna: Elena Udrea a semnat contracte de finanţare pentru şapte proiecte de infrastructură
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat vineri, la Sfântu Gheorghe, contractele de finanţare pentru şapte proiecte de infrastructură elaborare de autorităţile locale, în valoare totală de peste 115 milioane de lei.
Cel mai mare proiect vizează modernizarea şi dotarea cu echipamente şi aparatură medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, în valoare de 87 de milioane de lei.
Un alt proiect elaborat de Consiliului Judeţean (CJ) Covasna are ca scop promovarea a opt obiective turistice din judeţ cu o valoare istorică şi socială deosebită, acesta fiind finanţat cu un milion de lei.
Primăria Sfântu Gheorghe a obţinut finanţare pentru patru proiecte în valoare totală de 25 de milioane de lei, ce vizează reabilitarea Casei Bene - o clădire monument istoric în care va fi amenajat un muzeu cinegetic, modernizarea a 17 străzi, crearea unui centrul multifuncţional pentru romi şi finalizarea lucrărilor de reabilitare a staţiunii Şugaş Băi.
Proiectul de finanţare semnat vineri de ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, cu conducerea Primăriei Târgu Secuiesc are drept scop înfiinţarea unui incubator de afaceri, iar valoarea acestuia este de 1,7 milioane de lei. AGERPRES/(AS - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: 22 milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sf. Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, contractul de finanţare a proiectului fiind semnat vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi...
Covasna: 22 de milioane de euro, pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare a proiectului urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni.
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.